Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to bude tým, že Lawrence v tomto pokračovaní vytiahol svoj tlstý oblek až po pol hodine, ale toto malo celkom grády. Záporáci a detskí herci nič moc a vlastne okrem Lawrencea tu zlyhávalo takmer úplne všetko, no za snahu a pár sekúnd smiechu to celkom stálo. Ale už nie viac. 45%. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo moc. Jako ano, už není s kým srovnávat (nepodobnost s “bábinou” je úplně jedno), ale scény na pláži nebo v lázních byly vyložená kokotina, kdy si i film založený na “samo-domo-masce) musí pomáhat pomocí CGI. To už prostě překročilo můj práh tolerance. ()

Reklama

mirec2211 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie, ktoré som napísal na prvú časť platí aj pre túto. Túto komédiu si vždy veľmi rád pozriem a zakaždým mi príde vtipná a uletená. Postava Martina Lawrence nadabovaná Slovákom Danielom Danglom sa mi veľmi páči a pridá tomu na zábave. U mňa 3 hviezdy. Hodnotím to len z pohľadu zábavy. Hlbší zmysel v tom radšej nehľadám. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nebýt ztřešťených rozmazlených spratků film by asi za moc nestál. Kvůli odpudivé scéně na pláži, která se ale tvůrcům zdála tak vtipná, že jí opakovali i u titulků, a dalším nechutným vtipům, jsem přemýšlela i o nižším hodnocení. Ale občas to bylo i vtipné... "Jo, ale nepřevlíká se přitom za kuře" "Za orla! Já jsem orel. A orel je ušlechtilý pták, zaslouží si respekt." ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jednička stála za nic a dvojka je její nepovedená kopie. Bohužel spousta lidí na to nepochopitelně slyšela a tak to vydělalo. Dle mne ale nestojí dvojka ani za spálenou elektřinu prostřednictvím televizoru. Neříkám, že odpad, nejméně osmkrát to budou určitě dávat na Nově, ale to ještě neznamená, že by tenhle film měl poznat více než jeden člověk se sta. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)
  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)
  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama