Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zde bych mohl napsat to co jsem již psal k prvnímu dílu, skvělá pohodová a rodinná komedie. Jednoduchý děj vyplňován nepotřebnými (ovšem jako prvek ve filmu velmi důležitými) scénkami, které byly dějově naprosto zbytečné, ale jak jsem psal i u jedničky, bylo to právě to, co z tohoto filmu udělalo pro mě velice příjemnou podívanou. Musím také zmínit to, že jsem se zde oproti jedničce o dost více nasmál. Líbilo se mi, že John Whitesell to pojal, tak, jak byla pojatá jednička, pouze vylepšil kvalitu scének, a dodal tomu ten správný švih. Za mě 85% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Po výměně režiséra se mi zdá, že je dvojka dokonce malinko zábavnější než jednička. Rozhodně je ale akčnější a má větší spád. Hlavní zápletka ale není příliš originální a byla již mnohokrát použita - program, který odhalí tajné databáze nebo citlivé údaje nějaké bezpečnostní organizace. Celkově ale film nepřináší nic extra nového. Snad jen to, že jde tak trochu i o hlídání dětí a organizování jejich programu. Ve skrze jde ale o totéž. Ona je otázka, zda při tak specifické masce mohou ještě filmaři přijít s něčím novým. A světe div se...oni si to mysleli a tak o pět let později šli do bábiny do třetice. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když film začínal děsila jsem představou trapné holywoodské koniny, které jsem věštila odpad. Děj mě celkem mile překvapil a své tři hvězdičky jsem udělila za příjemný humor. Akorát role malého tříletého kluka byla mírně řečeno přitažená za vlasy ... kdo to kdy viděl, aby se dítě bavilo padáním z výšek na zem a dospělí tomu jen s milým úsměvem přihlíželi? ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence je zrejme najnevtipnejší komik súčasnosti, napriek tomu mnohým divákom stačí ak sa navlečie do kostýmu tučnej babičky a váľajú sa od smiechu po zemi v kaluži moču. Na mňa táto rádobykomédia rozhodne žiadne inkontinečné účinky nemala. To pretože to bolo hovadsky nevtipné ( tučná mama čumí ženám na kozy, tučná mama sa pitvorí - sakra to je tak stráááášne neskutočne vtipné až si usieram!!! ) a bolo tam príliš veľa "múdrych" rád tučnej mamy ktoré z nej prúdom striekajú pri každom kroku aby to celé malo aj morálne výchovný efekt. Nech sa svojou múdrosťou udusí, poserie a skape! ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jednička stála za nic a dvojka je její nepovedená kopie. Bohužel spousta lidí na to nepochopitelně slyšela a tak to vydělalo. Dle mne ale nestojí dvojka ani za spálenou elektřinu prostřednictvím televizoru. Neříkám, že odpad, nejméně osmkrát to budou určitě dávat na Nově, ale to ještě neznamená, že by tenhle film měl poznat více než jeden člověk se sta. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)
  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama