Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezapomenutelná dvojka Lilo a Stitch se vrací v novém celovečerním pokračování filmu studia Disney - Lilo a Stitch 2. A opět se budou snažit udržet všechna rodinná pouta, i když se zdá, že někteří přátelé a příbuzní si jsou na míle vzdáleni. Stitch si žije na Havaji velmi dobře a klidně. Usilovně pomáhá Lilo, která se připravuje na velkou ostrovní soutěž v tanci Hula. Na stejnou soutěž, kterou před léty vyhrála její máma. Všechno jde jako po másle až do chvíle, kdy se u Stitche začnou objevovat nekontrolovatelné poruchy chování, které začnou převracet všechno naruby. Teď se musí Lilo, Nani a Jumba opravdu snažit, aby zachránili svého malého přítele. (HBO GO)

(více)

Recenze (32)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joel McNeely: 1. Hawaiian Roller Coaster Ride ,2. A Little Less Conversation [Junkie XL Remix] ,3. He Mele No Lilo ,4. The Old Hawaiian Song ,5. I Need Your Love Tonight ,6. My Little Grass Shack ,7. Rubberneckin' ,8. Pineapple Princess ,9. Lahaina ,10. Rock-A-Hula Baby ,11. Always ,12. Aloha 'Oe ,13. Hawaiian Roller Coaster Ride , ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Trochu nastavovaná kaše, bohužel postavy jsou v ní jen proto, že byly v jedničce -- tam se jich na prima příběhu uživilo víc. Tady příběh moc nenesl :-( ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý a už několikrát vyvařený čaj. Bez nápadu, bez legrace, zjevně jen za účelem ještě trochu podojit figurky známé z úspěšného prvního filmu. Neděje se nic, jen modrá příšerka z vesmíru se bojí, že v ní převáží zlo nad dobrem. Zní vám to školometsky? Taky, že je! Poselství o důležitosti rodiny do vás Disney bude vtloukat s jemností parního buldozeru. SHRNUTÍ: Kterak ziskuchtivé pokračování může divákovi zpětně znechutit i původní docela milý film. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Zatímco na prvním dílu Lilo a Stitche si pošmákne i dospělák, dvojka je zacílená vyloženě na dětské publikum a pokud je vám omylem víc než dvanáct let, těžko vás tenhle snímek obohatí. Ďábelská holčička, příšerka z vesmíru a další porce citovýho vydírání ve velmi jednoduchém příběhu o stokrát rozředěné bramborové kaši zvané "Rodina základ státu". Po dějové stránce pak připomíná spíš epizodu televizního seriálu, než celovečerní film, takže dalo by se říct: ideální věc, kterou pustíte svým fakanům, a můžete si u toho s klidem vyžehlit nebo umejt okna. Bohužel... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než první díl, ale stále vtipné a nějaké super hlášky se tam vždycky našli. Lilo a Stich prostě neomrzí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Těch direct-to-video pokračování slavných disneyovek se bojím asi celkem oprávněně, protože vznikají skutečně jen pro větší výdělek na určité značce a jejich kvalita by měla být, no... prostě slabá. Tady to docela platí taky. Sice to rychle uteče, asi dvě vtipné scény se tu najdou a děcka to zabaví, ale na jedničku to nemá ani omylem a ten příběh stojí za starou belu, navíc je na něm dost poznat, jak tvůrci ani neměli potřebu pracovat se vším, co zde rozjeli a tak to celé zakončili úplně lacině a bez jakékoli aspoň drobné kreativity. Přitom se to dalo úplně jednoduše propojit a mám pocit, že by to propojení napadlo i obyčejné dítě. Ale jak už jsem psal výše - špatné to není, na jedno zhlédnutí je to celkem v pohodě a světlé momenty se tu najdou, ale jinak to za moc nestojí. Lepší 2* ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Typická dvojka, kde invence a smysluplný děj ustupují touze po rychlém výdělku. Vtipy fungovaly i tentokrát a díky kraťoučké stopáži to i pěkně uteklo, ale vnitřně neměl film vůbec žádnou hodnotu. Šaškování ústřední dvojice mě ale bavilo, takže to nakonec vytáhlo alespoň na průměr. 50% ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Filmi nema na jedničku, aj preto, že príbeh je totálne o ničom. Ešteže to zachraňuje animácia, postavy z prvého dielu a čiastočne humor. Hodnotenie: 50% ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům zbyly zřejmě ještě nějaké "nápady" a tak nakreslili hodinu trvající pokračování. Celý děj se týká zlobení Stitche, které je mu primárně souzeno, ale on se snaží civilizovat. Bohužel se u něj objeví nepřizpůsobivé symptomy zuřivosti a neovládání schizofrenních stavů. Dostavují se nepříjemné flashbacky, kterých se Stitch marně zbavuje konáním dobra. Přes tuto diagnózu, jde stále ještě o Disneyho tvorbu se vším všudy a s opět chytře naordinovanou hudbou božského Elvise. ()

OughJay 

všechny recenze uživatele

Kouzla druhý díl Lilo a Stitche určitě nepozbyl, přesto se však kvalitou a kreativitou pohybuje poměrně daleko za svým předchůdcem. V každém druhém záběru totiž dvojka ždíme jedničku a nenabízí prakticky nic vlastního a nového. Příběh nemá takovou sílu ani drive a mnohdy jen dlouze přešlapuje na místě. Postavy samotného Lila a Stitche jsou ale stále napsány dobře a hluchá místa i zde zachraňuje Elvis. :) Stitch: "Uh-oh. Badness coming on." ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Ono je těžké takhle z voleje něco napsat po sledování pokračování Lilo a Stitche, protože tenhle příběh byl opravdu jak na vlnách. Jednou se něco podaří, potom se zase něco pos... a takhle to šlo celou dobu a bohužel ani celkem smutná scéna tomu nějak moc nepomohla. Příběh jako takový je celkem fajn, Lilo a její "kamarádky" dostali za úkol natrénovat na soutěž jednu píseň, která má naznačovat jakýsi chod v životě. A tak Lilo s 626 jeli načerpat nějakou inspiraci a přitom Stitchovi začne selhávat baterka. Do toho David bude chtít randit s Nani, jenomže co jsem pochopil ze sledování filmu, tak Pleakley přebíral vedení a převlíkal se za nějakou šílenou ženskou a vůbec si nepřipadal, že má homosexuální sklony. To mě tak trochu připadalo divné a nějak mi to nehrálo do příběhu. Místo toho, aby David chtěl požádat o ruku Nani, tak si randí s původním mimozemským agentem? Jako vážně? Ono tam bylo spoustu nesrovnalostí. Tak třeba, může 7 letá holka pilotovat "letadlo"? A co třeba, když všichni večer před TV jedli mimozemské oči, nebo další vnitřnosti? Totální kanibalismus. Ale dobře, chápu, je to dětský film a děti budou lízat TV, nebo PC jen proto, aby dokázali obejmout přes obrazovku Stitche. Pro starší, a pro mě jako fanouška to nepřineslo moc co nového. Ale, jak jsem říkal, film jako takový měl celkem hlavu a patu a naučil jsem se, že láska je silnější, než smrt a přesně tady v tom filmu je to klíč. To jsem asi řekl moc, co? ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Sice nejsem nějaký fajnšmekr, ale rozhodně mi nesedla představa Stitche jako hodného, roztomilého mazlíka... Navíc... U prvního dílu se objevovaly názory, že je to konečně animák i pro dospělé... Tady jsem podobný názor neviděl... A já na infantilitu nadával už u prvního kousku... O čem to tak může svědčit? ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

O dost horší než první díl, ale čistě z nostalgie... a navíc jsem se na to tehdy těšila, jako blázen. Trochu toho dramatu potěšilo mou dětskou duši.. jo, už tehdy jsem zbožňovala dramatické scény. (SPOILER: Tím myslím, že jsem si pořád dokola a dokola pouštěla Stitchův "něco jako pokus o smrt".) ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Hodně krátké ale stále zábavné pokračování skvělé jedničky. Už se těším na další díl pod názvem Leroy a Stitch ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Disneyovky jdoucí rovnou na video. To nikdy nepůsobilo důvěru a druhý Lilo a Stitch bohužel potvrzuje proč. První díl byl elegantně a plynule naučený poučný film o rodině, takže i dospělá osoba se bez obav mohla dívat. Druhý díl je stále zábavný, i když méně než jednička, a stále obsahuje ty sympatické charaktery, ale ztrácí oproti jedničce právě ve scénáři, kde už je toho poučení pro děti zkrátka příliš a film už nepůsobí tak příjemně celistvě. Zábavný je Lilo a Stitch 2 pořád, o tom není sporu, ale šroubovaná snaha o poučení a city se filmem prolíná jako rušivý element až do prazvláštního finále, kde už scénáristi evidentně hodili flintu do žita. Škoda, protože v mnoha momentech vám i dvojka připomene, proč vlastně byl první díl tak skvělý. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Nevím, buďto jsem infantilní nebo to prostě kape do mé noty, ale já se i při této haněné video dvojce bavil báječně, stejně jako obě mé děti a manželka :o) ()

Reklama

Reklama