Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Udatná valkýra showbyznysu, nespoutaná tělem ani duší. Vždycky svá a nikdy jiná. Krásná. Jedinečná. Taková byla Gia. A taková je i Angelina Jolie, takže proto ji ta role tak sedla a neslo rozeznat, kdo je kdo. Kdybych nevedel, ze se Jolie narodila jeste v dobe, kdy Curangi zila, tak bych si stal za tim, ze je to jeji reinkarnace. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

jedna z prvých veľkých rolí pre Angelinu a výborne spracovaný život Gie, rovnako ako pohľad na feťáka a to čo je kvôli dávke schoný urobiť a ako sa z jednoduchej dievčiny dokáže stať to čo sa stalo... keď si to porovnám s nedávno videným Requiem for a Dream, tak pre mňa kvalitatívne oveľa vyššie, hoci sú to neporovnateľné filmy... 7/10 ()

Reklama

Helixus 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené vyprávění o dramatickém životním příběhu modelky-rebelky...Celkem decentní, obyčejné zpracování neurazí, spíš naopak...Celý film stojí na perfektním hereckém výkonu hlavní herečky a neobyčejném pravdivém příběhu ženy s krásnou tváří a duší dítěte ve velkém světě show-businessu...Angelinu jsem takhle hrát ještě neviděl, opravdu velmi dobrý výkon a hlavně jí to neskutečně sluší, za což musím přidat i tu pátou hvězdičku :) ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh mě dostal především svojí reálností a samozřejmě i zajímavostí hlavní hrdinky.. Gia byla jiná než ostatní modelky, byla svá a chovala se tak, jak chtěla, i když to třeba bylo proti společenským pravidlům.. Takových lidí moc není, všichni se bojí být takoví, jací být chtějí, a právě proto ji obdivuji! Byla nespoutaná, sexy a "šílená"... Angelině Jolie tahle role neskutečně sedla, dala do toho všechno a vyplatilo se. Podle mě její nejlepší herecký výkon, co jsem zatím měla možnost vidět. Focení, sex, drogy.. Všechno je v tomto snímku vykresleno poměrně do detailů a to mě baví! A ta závěrečná scéna prostě neměla chybu!!! ...heaven on earth - back again - into - under - far in between - through it - in it - and above... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z hlediska kvality scénáře nebo režie je to v podstatě průměrný televizní fim, nicméně jeho hrdinkou je slavná supermodelka, žena se skandálním způsobem života a tzv. celebrita. Takže divák se může kochat pozlátkem světa modelingu, krásnými dívkami a v neposlední řadě Angelinou Jolie v hlavní roli. Ne že by to byla tak skvělá herečka, ale typově se do role mondénní, lehce zvrácené krásky skutečně hodí. Celkový dojem: 60 %. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Film je natočen podle skutečnosti. (Elisebah)

Reklama

Reklama