Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (418)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ta lepší ze Sandlerovek. Dvojice Kevin James a Adam Sandler to umějí rozjet za každé situace a z jejich celkové party herců mi sedí nejlépe. Nevím jestli Chuck a Larry vykrádají Dva a půl chlapa anebo naopak. Ale jako komedii jsem si jí užil naprosto skvěle a jsem si jistý, že si to někdy zopakuju. Téma gayů se zhostili vtipně, neurážlivě a krásně poukázali na mezery ve společnosti. Za mě super. Navíc Dan Aykroyd jako šéf hasičů v New Yorku nezklamal a potěšil! (75 %) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po příšerném "Jack a Jill" jsem si chtěl spravit chuť, a tak jsem se podíval na tenhle snímek. Musím říct, že jsem byl nadšený. Tohle je Sandler, kterého mám rád. Jeho vtipy jsou urážlivé, hnusné, chová se jako hovado, ale člověk mu to stejně žere. Kevin James ukazuje, že je skvělý parťák, ale vlastně je i chlápek, co sám utáhne celý film. Se Sandlerem si ale sedli dokonale a je na nich vidět, jak dobří jsou kámoši. A když ne, tak to umí skvěle zahrát. Dvojice hasičů, špatná sociální situace jednoho, registrované partnerství a svatba jako jediné východisko. Námět správně přitažený za vlasy, do toho výtečné epizodní roličky v podání klasiků jako jsou Rob Schneider, Nick Swardson nebo David Spade, ale i u Sandlera novějších tváří - Dan Aykroyd, Steve Buscemi nebo Ving Rhames. Tenhle Sandler šlape, a i když nechybí fekální humor ani finální morální ponaučení, které je vážně přitažené za vlasy, tohle je komedie, kterou bych si klidně dal ještě jednou. Za nějaký čas. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/diar-milovnika-filmu-c-0002-zajimave.html ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Sandler se odklonil od zajetého rodinného hašteření a mírně se vrátil zpátky ke svým trhlejším kouskům. Ačkoliv jsem si v průměru každých 5 minut říkal "what the fuck", bavil jsem poměrně dobře a bez zádrhelů jsem dojel k až příliš očividné pointě. Průměr každopádně zasloužený a mám pocit, že Sandlerem dokonce vítaný. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film s Adamem Sandlerem. Nemyslím tím ovšem špatný film. U filmu jsem se pobavila královsky. Ale dopředu jsem tušila co hlavní postavy udělají, a tak nějak mě snad ani nic nepřekvapilo. Krom toho, že oba hasiči Larry a Chuck při zásahu v naprosto ohněm zničené budově našli papíry, které neshořely. Asi nějaké ohnivzdorné papíry, které mají jen v Americe. Když se tedy chcete královsky pobavit a nemáte moc vysoké nároky a nevadí vám předvídatelnost děje, je tento film geniální volbou. Ostatně asi jako u všech filmů, ve kterých hraje Adam Sandler. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na film takto nabitý komediálními herci bych teda očekával mnohem větší legraci. Jakožto komedie je to tedy těžký průměr a to je škoda. Naštěstí je příběh poměrně poutavý na sledování s rodinou velmi příjemný. Jen mne trochu mrzí, co tvůrci předvedli u závěrečného soudního procesu. Totální fraška, kde na sebe všichni pokřikují jako u Soudkyně Barbary. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (15)

  • Knížka, ze které čte Chuck (Adam Sandler) dětem před spaním se jmenuje „The Puppy Who Lost His Way“. Ze stejné knihy čte učitel Billa ve filmu Billy Madison (1995). V obou filmech hraje v hlavní roli Adam Sandler. (don corleone)

Reklama

Reklama