Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se dívala především kvůli Rachel Weisz. Ryan Reynolds je sice možná "divácky" hezký, ale pro mě obyčejný a nepociťuji k němu nijaký obdiv či sympatie. Jedná se o příjemnou a vtipnou, avšak typicky americky oslazenou limonádu. Děj rychle uběhne díky svižnému tempu. Oceňuji hudební vsuvky v podobě Kurta Cobaina a jeho "Come as you are" či pěvecký výstup Rachel. Ta je zde, zkrátka, jako snad ve všech filmech, jako rozkvetlá květinka. Vždy vypadá tak něžně, křehce a dobrotivě. Jako žena, které by nikdo nechtěl ublížit a která by sama nikdy jinému ublížit ani nedokázala. Dokážete si ji třeba představit v nějaké roli vypočítavé a manipulativní mrchy? Já snad ani ne:) ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová svěží romantická komedie, která mi značně zlepšila náladu. Ryan Reynolds je sympaťák, Abigail Breslin je roztomilá a Rachel Weisz umí potěšit nejen svým vzhledem ale i herectvím. Pěkný styl vyprávění, skvělá hudba.. zkrátka film podle mého gusta, na jehož druhou projekci jsem se těšil už v polovině filmu. Jsem rád, že Amerika umí pobavit diváka i něčím jiným, než slátaninou o bandě pubertálnách trapných imbecilů s jediným cílem... 80% ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Ne tak skvělé, jak někteří tvrdí, ale rozhodně chytřejší než většina hollywoodského romantického mainstreamu. Reynolds jako vždy v pohodě, Isla Fisher proklatě hot a zbylé dámy také nejsou k zahození. K čisté osmičce chybí jen trochu rychlejší tempo a možná i překvapivější závěr. Ale jinak velice fajn. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Adam Brooks .. Chlap. Dítě. Tři ženy a jedna kniha. __ Nemám vážnějších výhrad. Odrostlejší romantika dle nejlepšího scénáře, jaký Adam Brooks napsal. Ani ta politika mi nevadila, právě naopak, přišlo mi to vhodně použité (vždyť kolik mladých Američanů právě tímhle žije?). Zřejmě si toho byl i sám vědom, protože se po letité pauze opět chopil i režijní taktovky. Na této pozici si vedl taktéž dobře a vytasil i několik příjemných režijních nápadů a celkově si jako vypravěč vede netradičně, bez vážnějších zádrhelů. Co se vyvedlo, je herecké obsazení - dívčiny jsou všechny sladké - a to, že Abigail Breslin umí jsem již věděl, zato Isla Fisher skutečně uhranula (kde koho, žeáno:-)). Co do dojetí nebo vtipných vsuvek snímek třeba na P.S., I love You nakonec nemá, ale duši přesto vlídně pohladí. Zvláště pokud, určitě, možná... 75%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě nejvíc zaujal koncept (Himym nesleduji;-)). Dceruška si vyprosí vyprávění otce o jeho láskách. Postupně se dozvídáme o jeho vztazích, o tom jak to bylo komplikované, i když nám nakonec nikdo nepoví, proč to přesně nevyšlo. I tak je ve filmu dost jemného humoru, příjemně nadčasové situace a srážka amerického idealistického mládí s tvrdou pěstí reality. Jen ten Ryan Reynolds i přes své sympatie na mě působil nějak vizuálně vyžehleně (nemůžu si pomoct, ale ta tvář je jako po faceliftu...) a všechny zúčastněné herečky jsou skvělé. Rozhodně lepší z dnešních romantických filmů. PS: stěhuji se do NY, trojlístek Banks-Weisz-Fisher si nechám líbit... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)

Reklama

Reklama