Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Možno je to tým že mám rád Def Leppard a ich "Pour some suger on me" obzvlášť a možno je to tým že hrávam ping pong a možno je to tým že mám rád rýchly humor. Myslím si, že je to oveľa lepšie ako tie fekálne a teen komédie. Ja som to videl dokonca tri krát a vždy ma to bavilo a niektoré absurdné a odveci scény boli fakt zábavné. Veľa inteligencie tam samozrejme hľadať nemôžeme, skôr je to na štýl režisérov ZAZ čo je u mňa plus. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Nič extra, ale zábavná paródia. Sám hrávam pinec, takže ma to potešilo. Je to na spôsob Mortal Kombat, až na to, že tu ide o pingpongový turnaj. Danovi Foglesovi táto úloha sadla. Hlášky ako "Ako bolo v Disneylande, stretol si Dumba?", "Musíš si veriť aj vtedy, keď už nikto iný neverí, ako je to napríklad teraz" alebo "Ktorej časti rýchlej smrti si neporozumel?", tak to ma vždy dobre pobaví. Je to síce pomerne absurdné dielo, ale má to vtipné hlášky aj scénky. Asi najsexi babou je v tomto filme latexová Aisha Tyler. Evidentne nik z produkcie nepozná pravidlá stolného tenisu, čo je vidieť hneď v zábere, keď Randy nastúpi proti "Kladivu" na regionálnej súťaži a podá hneď z ruky. Slovenský dabing dodal tomuto filmu šťavu, skvelý výber hlasov a takisto dialógy - Peter Krajčovič / Dan Fogler, Ivan Gogál / George Lopez, Dušan Kaprálik / James Hong, Jana Wagnerová / Maggie Q, Dušan Szabó / Christopher Walken a ďalší. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +Maggie Q na sebe vždy dokáže strhnout pozornost, obsazení v menších rolích potěší a občas vykouzlí úsměv, pár vtípků je trošku povedených -jen si teď chvilku po skončení film nevzpomenu jaké to byly, takže mi to vlastně moc vtipné a zábavné nepřišlo, ono je to vlastně celé až příliš přehnaná blbost, úplně nesympatický Dan Fogler tomu dává poslední míček do rakve/// Ping pong jako sport mám rád. Když jsem hodně dávno slyšel o tom že se bude natáčet film o Ping pongu, hodně jsem se začal těšit. Když jsem ovšem zjistil že to žánrově bude komedie, už jsem se těšil o něco méně. Mno a po zhlédnutí jsem docela naštvaný, že se jako motiv filmu vzal tento sport a udělali z toho nevtipnou šaškárnu, kde fair play je sprosté slovo a úcta k protivníkovi se vytratila do jiného filmu. Je to škoda, ale tohle vážně není můj styl hry./// Celkem 43%/// ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Pitomých a spíše trapných vtipů se tu najde docela dost, ale ten nápad na kungfu pingpong turnaje na život a na smrt je natolik praštěný, že naštěstí vytváří prostor i pro gagy nadmíru povedené. Je to tak trochu jako Vybíjená vymyšlená recesistickými vysokoškoláky na marihuanovém dýchánku... a dá se u ní slušně pobavit i za střízliva. 7/10 ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která se občas až příliš snaží udělat humor z ničeho, jindy je zase příjemně nekorektní. Hlavní hrdina není vyloženě sympatický, svou úlohu přesto zvládá, stejně jako Christopher Walken jako hlavní záporák (ačkoliv si zde svou roli nevychutnává ani zdaleka tak jako např. v Hairspray), na Maggie Q je naopak radost pohledět. Průměrná zábava, která (ne)urazí a možná si po ní oblíbíte ping pong. Což je na takový film celkem dost. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama