Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Pugo 

všechny recenze uživatele

Pripomínalo mi to trocha Vybijanú. Ale tá je o minimálne triedu lepšia. Prečo? Lebo mala charizmatických hercov a vynikajúce gagy a vtipy. Tu film nepotiahne ani Walken, hoci hrá dobre. Fogler je v niektorých scénach úplne trápny ( viď stupídnu hudobnú vložku - vtedy som sa už aj ja cítil trápne ). A strašne ma iritovali niektoré nelogické veci ako napr. vzťah medzi Foglerom a Maggie Q. Plus úplne nezvládnutý finish ako po filmovej tak aj po technickej stránke ( hlavne strih ). ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Pitomých a spíše trapných vtipů se tu najde docela dost, ale ten nápad na kungfu pingpong turnaje na život a na smrt je natolik praštěný, že naštěstí vytváří prostor i pro gagy nadmíru povedené. Je to tak trochu jako Vybíjená vymyšlená recesistickými vysokoškoláky na marihuanovém dýchánku... a dá se u ní slušně pobavit i za střízliva. 7/10 ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Viděno tak na půl oka na COOLu. Měl bych asi problémy, věnovat tomu plnou pozornost, ale pokud máte něco požito, může to být bžunda. Pár forků mě pobavilo, ale přišlo mi to celé trošku degradované hereckými výkony Foglera a toho chlápka, co se snažil hrát slepce. Nevím do jaké míry to byla zásluha dabingu, ale zjišťovat to určitě nebudu. Řekl bych, že je to cílené na o něco mladší publikum, než jsem já... ()

campix 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám opravdu rád a sportovní komedií taky nikdy nepohrdnu. I když je zde ping pong občas lehce upozaděn a Dan Fogler opravdu není typem chlápka na kterého bych se rád koukal, tak stejně mi z Balls of Fury vyjde příjemná, pohodová komedie na zkrácení dlouhé chvíle. Dá se říci, že většina vtipků funguje a jen občas se najde nějaký opravdu špatný. Walken je zde super a i díky němu mi vychází čistý průměr, který i na podruhé nenudil. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Do šablony, ze kterých vznikl film jako byl třeba Krvavý sport, zasadili scénáristi komickou postavičku, která se neohání pěstmi, ale pingpongovou raketou. A přestože je ping pong vcelku mírumilovný sport, projde hlavní hrdina vším, co toto schéma akčního žánru obsahuje. Trénink mistrem, milostnou zápletku, kvalifikační souboj s obávaným protivníkem, setkání se zákeřným záporákem, souboji i finální bitvou. Připomínám, že pořád je řeč o stolním tenisu. Zní to vcelku zábavně a místy to opravdu zábavné je, ale pro mě to bylo často trochu pitomé. Tím, že se tvůrci pustili po zcela jasné přímce, mohli překvapovat pouze šikovně nastraženými vtípky. O což se zjevně pokusili, ale problém je v tom, že i ty vtípky byly provoplánovité, takže ne tak úplně legrační. Asi budu muset při nejbližší příležitosti, někoho kopnout do rozkroku; třeba tenhle fór nepochopím, dokud to nevyzkouším. Takže oceňuji snahu, ale není to dost potrhlé na to, abych aspoň žasl nad drzostí režiséra, ani dost chytré na to, abych se opravdu bavil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama