Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Shit 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to jako fakt výborná bláznívá komedie a ještě s Walkenem, ale nakoenc z toho vyleza nevtipná kravina. Sice občas se podaří scéna u který se člověk pousměje, ale mockrát to fakt neni. Za prvé je problém v hlavním herci, sice úchylák je to solidní a háro má taky jako hovado, ale nějak ty vtipy od něj moc nefungujou, vlastně jako vtipy v celým filmu, dokonce jsou to občas i dobrý originální nápady, ale je to tak blbě zpracovaný, že to nakonec vyzní stupidně. Dál mi přišlo, že zápasy jsou značně zkrácený a to dost zbytečně, dalo se z nich vytěžit daleko víc, stejnětak je málo využitej potenciál Walkena, obleček měl fakt parádní, ale nakonec sem z jeho postavy měl dost rozpruplný pocity, stejně jako z celýho filmu ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná jednohubková podívaná, u které jsem se i několikrát zasmál. Děj jednoduchý a místy i trapný. Nepříjemně mě překvapil nic moc výkon Christophera Walkena a nejvíce vadil Dan Fogler, který je dost nesympatický a místy dost otravný. Největší plus je Maggie Q, která je úžasná v každém okamžiku. Škoda, chtělo to mnohem více gagů a lepší obsazení hlavního hrdiny, ale stejně jsem od tohoto filmu nečekal žádný zázrak, a taky jsem ho nedostal, mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám opravdu rád a sportovní komedií taky nikdy nepohrdnu. I když je zde ping pong občas lehce upozaděn a Dan Fogler opravdu není typem chlápka na kterého bych se rád koukal, tak stejně mi z Balls of Fury vyjde příjemná, pohodová komedie na zkrácení dlouhé chvíle. Dá se říci, že většina vtipků funguje a jen občas se najde nějaký opravdu špatný. Walken je zde super a i díky němu mi vychází čistý průměr, který i na podruhé nenudil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom a dôvodom tohto tak nízkeho hodnotenia je hlavná postava tejto snímky. Dan Fogler je celkom dobrý komik, no neutiahne celý projekt, to už je pre neho ťažký oriešok. Výsledok vyznieva paradoxne a to že hlavný hrdina je zábavný len sem-tam. Udelené hodnotenie prezrádza, že 40 mm zúrivosti nedopadlo v žánri zle, ale do nadpriemerných výšin mu čosi chýba. Dobrá správa pre milovníkov paródií - nie je to vôbec katastrofa. Avšak na skvelý Beerfest (2006) to ani zďaleka nemá. Väčšine ľudí bude pripadať táto paródia dosť málo výdatná, no predsa v sebe skrýva síce chudobnejšiu, ale nie neprehliadnuteľnú porciu zábavy. Ak ste ochotní obetovať pár minút za to, ako sa Hollywood pokúsil vystreliť si z turnajových akcií, tak to stojí za zhliadnutie. Fakt je, že Hollywood sa chytí hocičoho a bojové filmy si svojou jednoduchosťou o paródiu koledovali už dlho, aj keď mnohé pôsobia ako paródie samých seba. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Do šablony, ze kterých vznikl film jako byl třeba Krvavý sport, zasadili scénáristi komickou postavičku, která se neohání pěstmi, ale pingpongovou raketou. A přestože je ping pong vcelku mírumilovný sport, projde hlavní hrdina vším, co toto schéma akčního žánru obsahuje. Trénink mistrem, milostnou zápletku, kvalifikační souboj s obávaným protivníkem, setkání se zákeřným záporákem, souboji i finální bitvou. Připomínám, že pořád je řeč o stolním tenisu. Zní to vcelku zábavně a místy to opravdu zábavné je, ale pro mě to bylo často trochu pitomé. Tím, že se tvůrci pustili po zcela jasné přímce, mohli překvapovat pouze šikovně nastraženými vtípky. O což se zjevně pokusili, ale problém je v tom, že i ty vtípky byly provoplánovité, takže ne tak úplně legrační. Asi budu muset při nejbližší příležitosti, někoho kopnout do rozkroku; třeba tenhle fór nepochopím, dokud to nevyzkouším. Takže oceňuji snahu, ale není to dost potrhlé na to, abych aspoň žasl nad drzostí režiséra, ani dost chytré na to, abych se opravdu bavil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama