Reklama

Reklama

Já jsem ty a ty jsi já

  • Kanada It's a Boy Girl Thing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Filmy o prohazování těl dvou co nejvíce odlišných lidí nejsou ničím novým od sluncem, vždy jednou za čas scnáristé tuto magickou formulku opráší, ono taky co chcete vymýšlet nového, to prostě už není možné, teď už jde jen o tom, jak s ní naložíme, buď prohodíme rodiče s dítětem (dost často stejného pohlaví), nebo naopak vrstevníky, tady se osvědčilo různé pohlaví, aby co nejvíce vynikly jejich rozdíly. Do hlavní role obsadíme nějaké začínající televizní hvězdičky, do vedlejších rolí zkrachovalé béčkové herce, moc to nestojí, výdělky taky nebudou nijak extra oslnivé, ale možnost prodělání gatí je dost malá, tyhle blbiny pro teenagery se vždycky nějak zaplatí a vydělají, sice ne tolik, aby si producent mohl sám ze své kapsy zaplatit nové pokračování trháku letošního léta, ale na slušnou vilku s bazénem ano. Teto výtvor není tak oslnivý, že by sme z něj padali na kolena, na druhou stranu se však tvůrci nemají zač stydět, film byl místy vtipný, občas dojemný, přesně jak to má být, jen Samaire mi místy připomínala transku. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Možná už fakt začínám s příchodem třicítky pomalu vyrůstat z puberty a nějak ztrácim zálibu v těch teen-komediích. Vydržel jsem asi tak 30 minut, jednou jsem se něčemu zasmál a pak jsem to vypnul. Přišlo mi to jako ztráta času sledovat to další hodinu, když stejně hned během úvodní scény bylo jasný, že na konci se ten týpek s tou buchtou do sebe zamilujou. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Příběh jsme už několikrát viděli. Všichni od počátku víme, jak to bude vypadat. Taky víme, jak to skončí... Nicméně, i přesto jsem se dokoukal do konce. Není to vyloženě vtipné, jen pár momentů. Pár momentů je zase dojemných. Každopádně je celý film celkově takový milý, že se ani nenudíte a docela vás to baví. Čekal jsem něco horšího, ale v celku spokojenost. Je to spíše takových 50%. Nemůžete čekat žádné zázraky a veledílo, ale z nejhorších to také není. A velké plus je krásný obličejík Samaire. Ten obličej bych si vzal domů... Howgh! ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Škoda. Hlavná herecká dvojica sympatická (a nehrali to zle), scénar založení na zámene tiel býva polovicou úspechu, ale... Skrátka tentokrát to nestačilo. Klišé, nuda, obohrané fóry. Asi najsilnejšou stránkou bola romantická zložka vzťahu medzi hlavnými predstaviteľmi. Film na odpočinok. Film, pri ktorom na začiatku viete koniec. Ja si z neho v povedomí odnášam osobite príťažlivú Samaire... ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Milá tínedžerská komédia, ktorá rozhodne neurazí. Výborný nápad o tom, že si muž so ženou, ktorí sa nemôžu vystáť vymenia svoje tela. Páčilo sa mi takisto herecké obsadenie a to najmä krásna Samaire Armstrong. Zo začiatku som aj celkom slušne bavil, lenže približne od polky filmu sa to až príliš zmenilo na romantiku a humor išiel bokom, začo dávam veľké mínus. Takisto záver predvídateľný, kedy ho človek ani nemusí vidieť a bude vedieť akoto celé skončí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Přední strana žádosti na univerzitu Yale, kterou má Nell v pokoji, a taky hlavička dopisu, kterou dostane od Yaleu, jsou pravé. (HappySmile)
  • V tomto filmu si zahrála Sharon Osbourne. Během plesu je slyšet písnička jejího manžela Ozzyho Osbournea "Goodbye To Romance" a ve škole jeden student nosí tričko s nápisem Ozzy. (HappySmile)
  • Hudba, kterou Nell (Samaire Armstrong) používá jako budík a taky ji poslouchá v autě jako Woody, je "Candle In The Wind" od Eltona Johna. Elton John je výkonným producentem tohoto filmu a jeho partner David Furnish tento snímek produkoval. (HappySmile)

Reklama

Reklama