Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

MMR 

všechny recenze uživatele

No co říct k tomuhle. Neměl jsem sice ani jeden záchvat smíchu, ale dostkrát jsem koukal jak puk, co se tam děje, a jakým stylem to je publikováno. Animace pozoruhodná, zábavná a hlavně dost originální. Je to opět úplně něco jiného, než na co je člověk zvyklý, což tomuhle animáku strašně moc prospívá. Podle mého názoru je to dosti zdařilé dílko, které svou akční úchylností tomu vytváří velice zajímavý rám. Jen bych v tom žánru vypustil to slovo horor. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Ouchylná ouchylárna vytrysknuvší z oudů perverzního Roba Zombie, která svou břečkovitou rozteklostí a špircózní vycmrndlostí dokonale ukojí choutky každýho správnýho zvrhlýho magora... Jako jsem třeba já :) El Superbeasto si dělá neomalenou bžunu z lacinýho braku i ze všech RobZombijských postav a autor tak dokonale shazuje vlastní mýtus z piedestalu. I když...ono vlastně vůbec nezláleží na tom, jestli znáte jeho předchozí komiksovou tvorbu, filmy nebo muziku. Protože na vás čeká něco tak děsně blbýho, až to je to krásný... ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Konceptem tohoto animovaného filmu je jednoduše neustálé útočení na divákovu bránici prostřednictvím vtipů, popkulturních narážek, sprosťáren a oplzlostí a spolu s tím i zatěžkávající zkouška jeho tolerantnosti, neboť, řekněme si to na rovinu, Rob Zombie si nebere žádné servítky a krysy vybíhající z análního otvoru ještě nejsou tím nejhorším (či nejlepším, záleží na vkusu). Zombie zároveň odkazuje na svou vlastní tvorbu, a tak se dočkáme Michael Myerse, Cpt. Spauldinga, Otise, „oceláka“ z jednoho cover artu jeho hudebního alba, nemrtví motorkáři podobní těm z komiksu The Nail a samozřejmě nesmí chybět ani Dr. Satan. Avšak kvalita jednotlivých vtipů značně kolísá, následkem čehož jsem se chvílemi i trochu nudil, což u mě jakožto fanouška Zombieho tvorby nevěstí nic dobrého. Navíc se pod hutným nánosem všech těch nápadů nachází poněkud chatrný příběh a pokud se na film podívám jinak než jako na kolekci nadprůměrných (a pár vynikajících) skečů, jedná se o celkem strohé dílo. Z hlediska filmové řeči nejméně zajímavý Zombieho počin, i tak ale pořád slušná zábava. 75% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

od odpadu dělí tento animák jen to, že je tak úchylný, až je zajímavý. Prostě taková slátanina béčkových a céčkových akčních filmů, hororů, scifáren a hlavně kreslenýho porna. Slušně se tu rozhodně nemluví, tak dětem nepouštějte. Dočkáte se všeho v takovém mixu, až oči přecházejí a já to zvládnul jen s občasným přetáčením dopředu a jsem rád, že to mám za sebou. Vlastně chápu vysoké hodnocení u některých uživatelů, protože tohle se buď musí líbit a nebo naopak. Já patřím do té druhé skupiny. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem dohnal mezeru v Zombie(ho) filmografii.Vtipný, zábavný a taky krvavý. Na scéně se objeví spousta známejch killerů z hororovejch bijáků. Jenže tenhle animák má jednu velkou slabinu. A tou jsou songy. Většina z nich je naprosto stupidní a vůbec mi to sem nepasovalo. Jinak je to nadměrná porce zábavy, která si u mě vysloužila slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)
  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama