Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

wraith 

všechny recenze uživatele

No, nejdřív jsem čekal něco horšího, ale už po pár dílech jsem zjistil, jak zatraceně jsem se mýlil. Brutální smršť od začátku až do hořkého konce, sice nic pro slabší povahy, ale pro nás ostatní nemůžu jinak, než doporučit... a to obzvláště těm, co mají blíže ke "kovové" muzice :) Běžný divák totiž nejspíš nepobere některé narážky a odkazy, namířené skrze scénaristickou mušku na onu unikátní metalovou kulturu. To vše ještě podtrhuje perfektní dabing, na kterém se okrajově podíleli i např. Mark Hamill, Metallica, Nevermore, Arch Enemy, Cannibal Corpse nebo King Diamond. ***** Pickles: [v ruce držící humra] Hold on, now, so yer telling me that you put these little guys in boiling water and they shreik and they turn red and they die? Prodavač: Yes, sir... Pickles: ... That is the most metal thing I ever heard in my whole life. High five! ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho metal, brutality a nevídanou prdel. Tak jako ve Fur TV. A dostal jsem "jenom" metal a brutality. Z hlediska vtipnosti to ale bylo hodně bídné, až jsem nevěřil vlastním očím a uším. Kdokoli, s kým jsem se na téma Metalocalypse kdy bavil, mě utvrzoval o neskutečné zábavě. Té jsem si já teda nějak nevšiml. 60% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Ovlivněn v hodnocení hudbou, který tento seriál reprezentuje. Ale i tak brutální groteska, která "řeší" vážné i nevážné situace, které můžou nastal i v nemetalové kapele. Vypíchnu jednu takovou zajímavost - různé firmy vystupující v tomto seriálu mají názvy totožné s názvy black a death metalových kapel. Viděl jsem čtyři řady a hodnocení neměním. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

"Hej, sledujete to video, kde si chlapík kouří vlastní, však víte co?" - "Jo!" - "Já myslel, že je to počítačový trik nebo něco podobného. To je doopravdy, to je kurva doopravdy!" Luke Skywalker dabuje v naozaj hardcore super metal čiernom seriáli, ktorý kurefsky baví! Pri tomto seriáliku, ktorý má, ak som dobre zaznamenal, chystanú ešte len tretiu sériu, platí, že niektoré epizódy sú nudné, niektoré výnimočné a zábavné na 11/10! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V epizodě "P.R. Pickles" je v kině promítán film Legendární parta (2012), v originále Rise of the Tyrant, čímž film odkazuje na stejnojmenné album kapely Arch Enemy. (Corpsegrinder)
  • Skwisgaar Skwigelf je inšpirovaný tak isto aj spevákom a gitaristom skupiny Children of Bodom Alexi Laihom. Presne ako Alexi, aj Skwisgaar spáva s gitarou a má zlú angličtinu. (pugs)
  • Nathanovo "dvojče" Kuato z epizody s názvem „Dethkomedy“ odkazuje telepatického vůdce rebelů z filmu Total Recall (1990). (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama