Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy. (ridomil)

(více)

Recenze (270)

necisty 

všechny recenze uživatele

Tady už se ovšem nedá ani mluvit o nějakém normálním ukončením natož tak o dobrém. Roberte C. Coopre, ty jsi se na to doslova vysral! Tobě tak vymáchat držku v červí díře. Tolik let jsme ti zasvětili a tohoto jsme se dočkali?! Nechápu jak lidi, kteří měli rádi původní bránu, mohli tohle ohodnotit kladně. Když se o něčem řekne, že budou poslední dva díly, tak do toho dám vše, aby jsme s radostí vzpomínali. Atlantida vznikla o několik roků dříve a už první díl dává posledním dvěma filmům SG-1 jednoznačně na prdel. Námět to možná mělo dobrý, ale nebudu prostě ve finále čekat hodinu na konečnou bitvu a pak zjistím, že tam ani vlastně žádná není. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě tento film není žádný bůhví jaký skvost. Ničím nepřekvapí, nenadchne a patrně v mnoha z vás ani nezanechá nic pozitivního. A zápory? Tady jsou...zbytečně moc postav, které jsou nijaké, nedotažené dějové linie, zkratkovitost a docela nuda. A ty efekty? Pánové, vyrukovat na nás s něčím vizuálně podobným, co je o čtrnáct let starší, to je poslední kapka:-)...25% ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl po1., sice jsem nevěděl (nebo to zapoměl) že jde o konec celého seriálu, což však neumenšuje můj zážitek. Protože...na rozdíl od některých komentářů, já naopak časovky miluju a tady se to povedlo. Sice, mohlo to být lepší (a tudíž na plný počet) ale i tak jsem spokojen a aspoň 1/rok si to rád pustím. Seriál jako celek sice nemám (až na 200.díl) ale toto jsem si nechal a nikdy toho nelitoval. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Heh, opět jsem jako u Ark Of Truth čekal víc, než se mi dostalo, ale jako rozlučkový film je to příjemná podívaná. Větší či menší cameo tu mají skoro všechny důležité postavy ze seriálu, a RDA si u tu chvilku, co je na plátně, vždy ukradne pro sebe. Trochu více akce by nebylo na škodu, teda ne, že by finální přestřelka nebyla fajn, ale vrcholem filmu je let stíhaček. Přesto těch 8 let se seriálem bylo moc prima. Bude mi to chybět. :-( ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hneď od začiatku budete vedieť, že sa nebude jednať o ďalšiu béčkovú filmovú kravinu, akých sme videli nespočet. Každého fanúšika musí potešiť účasť všetkých známych hercov a aj mňa potešilo ich opäť vidieť. Continuum mal úplne dokonalý príbeh kde sa zlúčilo snáď všetko, čo sme poznali zo seriálu, efekty neboli zase až tak perfektné, ale určite nezaostávajú za filmami rovnakej kategórie. Je to skrátka najlepšie SG-1 za posledných pár rokov. Cestovanie časom a skrz paralelné svety boli vždy moje a dokážem si to vždy užiť. Možno ma len mrzí, že mohli film predĺžiť o štvrťhodinku a trochu sa pohrať so životom v "novom" svete, bolo by tam dosť priestoru pre ďalších pár vychytávok. Ak som počul dobre, je to posledný film tejto nadupanej ságy, myslím si že lepšie to urobiť nemohli, hodnotím plným počtom, pretože som fanúšik. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Dr. Jackson (Michael Shanks) se filmu zmíní, že syn O'Neilla zemřel před 11 lety (tedy v roce 1997). V původním seriálu to ale bylo v roce 1996. (Guilemot)
  • Snímek vznikal za vydatné podpory amerického letectva (pro natáčení zapůjčili letouny F-15) a námořnictva. (3DD!3)
  • Producent a scenárista všech tří seriálů, Brad Wright, se ve filmu objeví jako pilot F15. (Guilemot)

Reklama

Reklama