Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy. (ridomil)

(více)

Recenze (270)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Good bye, Stargate! Úplně poslední "věc" ze série Stargate SG-1. Zakončení bojů s Goa´uldy, které trvali neuvěřitelných deset let. Tak dlouho byl tento seriál klenotem, a věřím že stále jím i bude. Rozpočtově je to opět céčko, nicméně je to znatelně lépe natočene než Ark of Truth, a i to více pobaví. A opravdu, za 7MiO dolarů, to bylo natočene opravdu FAMÓZNĚ, a mnohem lepší než některé drahší filmy. A cameo Richarda potěší. Again, good bye SG-1! ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Stargate a očekával jsem hodně, opravdu hodně. Ale i kdybych očekával málo, očekával bych více nežli jsem právě viděl. V seriálu jsem již viděl kupu lepší dílů. Kdyby byl tento film rozdělen na dvě části a umístěn v seriálu, řekl bych si - slušný průměr. Našlo se pár vtipných hlášek z úst ONeila typu - "Kde by jste v pyramidě hledali záchody?" Ale taky jsem se pobavil u některých dialogů, které měly být chápány vážně (bohužel) - např. z Tielka vypadlo něco jako - "Podle mých výpočtů jsou tady každou chvíli". Zkrátka obrovské zklamání, ještě že to nedávali v kině, byly by to vyhozené peníze. Navíc podobné díly jako tento film byly již v seriálu, takže nic nového. Jinak ta třetí hvězdička je jen za ten konec - kde do sebe vše celkem zajímavě zapadlo. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě tento film není žádný bůhví jaký skvost. Ničím nepřekvapí, nenadchne a patrně v mnoha z vás ani nezanechá nic pozitivního. A zápory? Tady jsou...zbytečně moc postav, které jsou nijaké, nedotažené dějové linie, zkratkovitost a docela nuda. A ty efekty? Pánové, vyrukovat na nás s něčím vizuálně podobným, co je o čtrnáct let starší, to je poslední kapka:-)...25% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Návrat se ani tak nesnaží uzavřít seriál, jak by většina asi čekala, ale přináší hrátky s časem a na to fanoušci vždy slyšeli, protože šlo o skvělou zábavu. Za ty roky byly jistě k vidění lepší zápletky a místy až křečovitá snaha o akci byla celkem úsměvná, ovšem stejně to mírně předčilo Archu pravdy. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Z dnešního pohledu už tak trochu nostalgický návrat ke kořenům (goa'uldům) s provařenou zápletkou cestování v čase určený především pro fanoušky seriálu Stargate. Tým SG-1 se jako vždy dostane do průšvihu a snaží se zachránit nejen sebe, ale především planetu Zemi před jejím zotročením goa'uldy. Náš oblíbený SG-1 se nejednou postavil proti technologické i početní převaze, a tak se dá celkem snadno odvodit, jak to asi celé dopadne. I přesto, že se na SG dívám již přes 10 let, nepovažuji se za fanatického fanouška a v roli spíše nezávislého pozorovatele bych na otázku, zda by si pomyslný konec seriálu "uzavřený" tímto filmem zasloužil lepší zpracování, odpověděl "ANO". Ale je snad Stargate: Continuum zklamáním? Rozhodně NE. Nutno však dodat, že některé díly seriálu jsou o třídu lepší. Větší rozpočet alespoň do samotného zakončení by jistě neuškodil, také CGI efekty občas působí chudším dojmem než v samotném seriálu, ale to vše filmu odpustíme a na SG-1 budem vzpomínat jen v dobrém. (7/10) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Herec Don S. Davis, který ztvárnil oblíbenou postavu generála George Hammonda, zemřel 29. června 2008 ve věku 65 let - přesně měsíc před vydáním snímku na DVD. Stargate: Continuum je tak jedním z jeho posledních filmů. (3DD!3)
  • Snímek vznikal za vydatné podpory amerického letectva (pro natáčení zapůjčili letouny F-15) a námořnictva. (3DD!3)
  • Snímek získal cenu High-Def Disc 2008 v kategorii Best ontheatrical Blu-ray. (Terva)

Reklama

Reklama