Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elle Woodsová má všechno. Je prezidentkou dívčího spolku, Miss červen ve školním kalendáři a především přírodní blondýnou. Chodí s nejhezčím klukem ze školy, Warnerem Huntingtonem III., a netouží po ničem jiném než se stát paní Huntingtonovou III. Jenže pro Warnera je až "příliš blond" na to, aby ji požádal o ruku. Když ji náhle opustí a zamíří studovat práva na Harvard, Elle vezme další události do svých pečlivě upravených rukou. Přihlásí se na univerzitu také! Právnická fakulta je však na hony vzdálená pohodlí jejího bazénu a nákupního centra a Elle podstupuje nejtěžší boj svého života - za lásku, čest, spravedlnost a respekt pro všechny blondýnky! Reese Witherspoonová, Luke Wilson, Selma Blairová a Victor Garber v hlavních rolích komedie se srdcem a vlasy ze zlata, která vás dostane! (Cinemax)

(více)

Recenze (404)

Tessie 

všechny recenze uživatele

Reese je naprosto perfektní herečka a i tuhle roli prodala se vším všudy. Báječná komedie plná nadsázek a bourajících klišé rozhodně neurazí. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jako prvotina vysmívající se vlastně blondýnkám, ale i všem okolo to vcelku obstálo, ale bylo tam hodně ale. Přílišná trapnost, patetičnost a hlavně americký patos zapříčinily, že se na to nedá podívat více než jednou bez toho, aniž by člověk pošilhával po ovládání. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Začátek je zábavnou sondou do života mladých amerických žen. Holky pobíhají, hihňají se, piští a věnují se řadě dalších charakteristických ženských aktivit, jako třeba nakupování šatů, aktivit, bez nichž by byl život nudný a šedý. – Jedna blonďatá krasavice se rozhodne, že bude studovat práva... Díky svěže napsanému scénáři děj příjemně odsejpal, dialogy byly nápadité, role hlavní hrdinky byla ztělesněná s nemalým hereckým umem nemluvě o tom, že tato romantická komedie má i určitý sociálně-kritický přesah. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Přísně vzato to je strašná blbina. Ale - film mi fakt sedl, je to komedie, u které si máte oddychnout a na nic víc si nehraje. Navíc se v něm objevuje věc pro Holywood netypická - američané si dělají srandu sami ze sebe. ()

Midnite 

všechny recenze uživatele

Videl som to dosť dávno, ale doteraz si spomínam na scénu, keď Elle dokazovala svedkovi, že nie je celkom gay a z publika vyskočil jeho priateľ(ka?) a výkrikom: "Čupko!".. Smiali sme sa na tom s priateľkou asi 2 dni v kuse a doteraz mám úspev na tvári, keď si na to spomeniem. A bola to aj v celku príjemná zábava.. Slabšie 3 hviezdičky. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Americká naivní komedie, tvářící se hrozně svěže a originálně, avšak opak je pravdou. Naivní blondýna byla stejně naivní jako její představitelka Reese a spoléhat, že diváky neomrzí monotónní styl zábavy o tuposti a ctižádosti nevinné blondýnky, která se snaží vystupovat jako hodná, milá a přívětivá chudinka s dobrým srdcem, tak abi jí to všichni baštili a zamilovali si jí, bylo od tvůrců dost slabomyslné a já jim to nezbaštil. Když náhodou nebyla scána dost výrazná, tak tam strčili pořádný úsměv Reese a vše bylo zachráněno a smazáno. Jenže po nějakém čase přestalo to "kouzlo" fungovat a já sledoval typickou Hollywoodskou přetvářku s očekávanými zvraty a zbytečným příběhem, který sloužil jen jako záhlaví k falešným "ksichtíkům" půvabné herečky. Po druhém shlédnutí musím snížit hodnocení o jednu hvězdičku za odhalení a prozíravost rádoby ospravedlňující komedie. Hodnocení: 4/10. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Film pro mladý holky. To ale nemění nic na tom, že i kluci se příjemně pobaví. Reese je kouzelná a i když je to přepálené od začátku do konce, do harmonické neděle to krásně sedí. Tři * je myslim dostačující ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná, nesmyslná, trapná a časem zbytečně ztracená komedie, která nebyla vtipná, nýbrž trapná a chtělo se mi spíš zvracet. Horší film s Reese Witherspoon zatím neznám a neviděl jsem. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

R. Witherspoon je sladká jako tenhle film, a kupodivu mi to nevadí, ba naopak =) Jednoduché, romantické a pohádkové. Zlatý střed. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Není to moje krevní skupina ani trochu. Ale Reese je zde krásná a role pro ni jako šitá. Pro start její hvězdné kariéry ideálka. Neurazilo... ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Člověk se u tohohle filmu často směje, je okouzlen a zároveň pobaven Reese Wintherspoonovou, která se pro tu roli přímo zrodila :o). Pokud si chce člověk trochu odfrknout je to skvělá volba, ale rozhodně to není na nějaké vynášení do nebes. Uvidíme kam padne dvojka?! :o) ()

záplata 

všechny recenze uživatele

Krásně příjemná podívana na oddechnutí. Od filmu jsem si vůbec nic nesliboval a vůbec se mi do něj nechtělo, ale film mě velmi mile překvapil Reese do role bezchybně zapadla a podala výkon, který jsem od ní vskutku nečekal. Nevím, ale Pravá blondýnka je dle mého názoru nejlepší komedie svého druhu co jsem viděl, poněvadž takovéto komedie moc v oblibě nemám např. druhý díl tohoto filmu je hrůza, ale tento je na krásných 5 hvězd! ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Je hloupoučká a naivní, ale taky moc krásná a zároveň chytrá... a já jí prostě žeru! Příběh je dost legráční a já se dost smála... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli to tak bylo uděláno schválně a nebo to bylo tak trapné nezáměrně. Každopádně se mi "naivita" hlavní hrdinky zdála až moc za vlasy přitažená. Postupem času, kdy se zní stávala "normální" bytost se to už lepšilo. Ale... Každopádně jsem se párkrát i nad těma absurditama pousmál, každopádně po většinu filmu jsem jen kroutil nevěřícně hlavou. Bylo tam pár světlých momentů,ale zbytek... Howgh! ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Růžové a voňavé hovínko nalepené na podrážce vaší boty. Nudné, nevtipné, předvídatelné a přesto neskutečný kasovní trhák. Smutný, že při vyslovení jména -Reese Witherspoon- se většině vybaví tohle. To si Reese nezaslouží. ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Spice Girls dostanou animák

Spice Girls dostanou animák

16.06.2019

Po zpěvácích Freddiem Mercurym a Eltonu Johnovi došla řada konečně taky na zpěvačky. Studio Paramount Animation teď chystá film o populární dívčí skupině z devadesátých let Spice Girls. Bude se ovšem… (více)

YouTube spustil přehrávání filmů s reklamou

YouTube spustil přehrávání filmů s reklamou

20.11.2018

Služba YouTube Premium začala umožňovat uživatelům zdarma přehrání nejrůznějších filmů s podporou reklam. Pilotní program zahrnuje zhruba stovku filmů, mezi nimiž jsou například Terminátor, Rocky,… (více)

Pravá blondýnka znovu v akci

Pravá blondýnka znovu v akci

05.06.2018

Od prvního filmu z roku 2001 uběhlo již 17 let, jak se tak ale zdá, Pravá blondýnka je připravena na návrat. Herečka Reese Witherspoon (Walk the Line, Divočina) se oficiálně vrátí do své nejslavnější… (více)

Reklama

Reklama