Reklama

Reklama

Epizody(13)

Sitcomy tvoří páteř každého komerčního televizního vysílání, ale takový, jako je tento, jste ještě neviděli. Komediálním seriálem Lucky Louie dobyla HBO nové území. Je svěží, zábavný, opravdu dospělácký a vypráví o mladém páru, který se pere s problémy v manželství i rodičovství.
Držitel ceny Emmy Louis C.K. hraje Louie, který pracuje na zkrácený úvazek jako mechanik, ale většinu času tráví doma a stará se o čtyřletou dcerku Lucy. Skutečnou živitelkou rodiny je jeho žena Kim, která pracuje na plný úvazek jako ošetřovatelka. Toto netradiční uspořádání může být občas ožehavé, ale manželé je vždycky ustojí, protože se pořád milují - a také nemají na vybranou.
Nejlepšími přáteli Louie a Kim jsou manželé Mike a Tina, kteří vedou záviděníhodný prostý život s kupou dětí ze současného i předchozích manželství. Naproti bydlí afro-americký pár Walter a Ellen s dcerou Lisou, s nimiž se Louie snaží pěstovat přátelské vztahy. A dále v domě žije i Kimin excentrický bratr Jerry s utajovanou minulostí, který si vydělává na živobytí pochybným způsobem.
Seriál, který je prvním sitcomem HBO realizovaným vícekamerovým systémem, se natáčel před živým publikem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (279)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lucky Louie makes me laugh! Nejlepší hulvátsky přisprostlý rodinný seriál od Ženatého se závazky. Louie je zrzavej, připlešatělej, pupkatej skoro čtyřicátník, kterej má práci na hovno, roztomilou ženušku a pětiletý děcko. Žijí v bytě, mají trhlý sousedy a přátele a vůbec jim nedělá problém navzájem se poslat kamkoliv, nebo rozebírat sexuální témata všeho druhu. Opravdu nářez! Jak seriály nemusím, tak tenhle mě (i díky délce) opravdu sedl a pobavil. Doporučuju! A doporučuju již tradičně v originále, dabéři sice odvedli slušnou práci, ale při překladu sprosťáren se připosrali, takže kdo chce plnou nálož, pak jedině origoš. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nejsem velkým fanouškem těchto klasických sitcomů a Louis C.K. mi více sedí jako stand-up komik. Vtípky mi většinou moc vtipné nepřijdou a zasměju se málokdy. Zatím jsem viděla tři díly a ten humor mi prostě není blízký. Ty vulgarity a sex mi ani nevadí, jen mě to docela nudí. Přesto bych ale chtěla shlédnout všechny díly a budu doufat, že Louiemu přijdu na chuť a hodnocení aspoň o hvězdičku zvýším. ()

Reklama

Visáč 

všechny recenze uživatele

Sitkom, v ktorom sa titulný hrdina chová jak dobytok, nadáva manželke do píč, ukazuje dcére fakera a má za švagra pervitínový klon Sagvana Tofiho, nemôže byť zlý. Ono je to vlastne úplná bomba. Čo veta, to hláška. Trefná vulgárnosť českého dabingu mi pripomenula časy Posledného skauta, keď mal dabing gule. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som strašne rád, že som objavil tento seriál. Ako fanúšik Priateľov môžem napísať, že aj tí sa môžu ísť schovať. A to už nehovorím o debilinách typu Ako som spoznal vašu mamu alebo Teória veľkého tresku. Tento seriál je neuveriteľne vtipný, má úžasné postavy a skvelé príbehy. Nemôžem uveriť, že sa nepokračovalo v natáčaní. Seriál vznikol na jednej z najúspešnejších TV staniciach - HBO. Musím pochváliť aj vynikajúci český dabing na vysokej úrovni. Ani nemôžem uveriť, že som sa o ňom dozvedel náhodne, po viac ako 10 rokoch od jeho ukončenia. O jeho kvalitách svedčí tu prítomný fanclub (900+ ľudí). Veľmi som sa pri pozeraní bavil a vrátim sa k nemu kedykoľvek. Odporúčam vám ako ukážku túto scénku. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Masakr nejvyššího kalibru. Komu se nelíbí humor z velké části postavený na sprostých slovech a prasárnách, tak by se tomu měl vyhnout velkým obloukem, protože tady je podobných věcí hafo. O zábavu je postaráno především díky skvělým hláškám a konfrontacím mezi dobře zvolenými herci. Nejlepší díl je asi ten desátý a největší vrchol je když se v tomto díle Louie zpovídá a vypráví o svých "pekelných snech". :-D A následná debata v bufetu o existenci Boha taky stojí za to. Ale jinak tam je v každým díle horda jiných povedených gagů. Všechny ty hlášky, kecy, poznámky a především sprostá slova vyzní nejlépe v jazyce, který je divákovi nejbližší, takže si pochvalu zaslouží také povedený český dabing. Velká škoda že je jen 13 epizod... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (7)

  • První sitcom HBO nahrávaný před živým publikem. (D3VIL)
  • Louis C.K. po škole pracoval jako automechanik, stejně jako jeho postava v seriálu. (boul)
  • Na hodinách v kuchyni je zpravidla čtvrt na sedm, a to bez ohledu na to, kolik času ze scénky již uběhlo. (DenisK)

Reklama

Reklama