Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Partička kolem Tarantina se rozhodla natočil vlastní film a Quentina zapořáhla jako producenta. No ještě že tak, kdyby seděl za kamerou, to by jeho úroveň klesla ještě níž. Tohle je slátanina, ve které se zápletku dozvíme asi dvacet minut před koncem a při rozuzlení vlastně ani nevíme, co v té truhličce bylo. Herecké obsazení hodně dobré, akorát hlavní postava BIshop mi tam vůbec nesedí. Spousta krásných ženských, a pokud je tam nějaká více než 20 sekund, tak je dominantní a svá, přesně taková, jak to má Tarantino rád :-) 2 a půl. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Vynikající prolog. Poté je zhruba půl hodinka, která je vyplněna místy suchýma hláškama, fůrou překrásnejch zadků, fůrou překrásnejch koz a sem tam nějakou *censored* ... Pravej nářez se rozjíždí až od návštěvy u mistra Carradina. Jinak z výkonů bych vyzdvihnul určitě Hoppera, vynikající monology Madsena a Carradina. Špatně nezahrál Bishop ani Jones. Celý film, včetně titulků, doprovází skvělá hudba. Kamera je také více než povedená. Znalci ocení i pár odkazů... Celkově vzato dost povedený a lehce nadprůměrný snímek. Nechválím to jako Bluntman a nehaním jako Le_Chuck, i když přiznávám, že mě jejich názory dost zaujaly... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prislo mi, ze se vsichni zucastneni strasne snazili natocit kultovni film, ale povedlo se maximalne jen par zapamatovani hodnejch scen. Nejvetsi problem je totiz v Larry Bishopovi, kterej to proste nezvlada ani rezijne, ani herecky. Pribeh by spatnej nebyl, mame tu nejakou odplatu za minulost, nepratelsky gangy a do toho jeste hledani pokladu a skutecne to pusobi jak motorkarskej film, takze se tu mluvi sproste, o mrtvoly neni nouze, jsou tu pekny zabery na jizdu na motorce a kdyz se tu objevi naka zenska, muzete si bejt jisty, ze ukaze minimalne kozy. A ze tu je zenskejch dost. A vetsina motorkaru na ne fakt vypada, spinavy, zarostly a potetovany drsnaci. Jenze pres tohle vsechno to proste nefunguje, jelikoz je to cely naprosto silene chaoticky. Da se sice zvladat sledovat o co jde, ale neustaly litani z mista na misto, padesat flashbacku vysvetlujicich dokola furt to samy a ne moc navazujici sceny, ktery kolikrat postradaj logiku proste film neskutecne srazej. Fakt nechapu, o co se Larry snazil, mel to natocit jako cistokrevny becko a ne se snazit udelat z filmu neco vic. No druhej problem s Larrym je hereckej, ma bejt za sefa gangu a nejvetsiho drsnaka, ale ja mu to proste neveril, jednak neumi hrat a navic nema zadny charisma. Nastesti to zachranujou spolehlivy Hopper, Madsen a Jones, ktery ale kolikrat musej rikat pekne pitomy dialogy, coz je ostatne dalsi problem filmu, neustale tu nekdo drsne keca a machruje, ale akce skoro zadna. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to takové nemastné neslané nekořeněné, ale stejně mě to něčím upoutalo. Asi těma babama, zbraněma, možná hudbou, možná těma ksichtama hereckejma. Kromě toho, že si tam všichni hrajou na hrozný drsňáky, tak toho asi ani v hlavě moc neměli. Originální to celkem bylo, ale že bych z toho byl unešenej, to ne. Aji kdybych byl unešenej, tak bych za sebe asi nezaplatil výkupné. Produkce Quentina Tarantina z toho neudělá dobrej film. ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbosť na jedno použitie. Bishop sa evidentne chcel pri natáčaní hlavne pobaviť a tak sa vykašlal na nejaký príbeh a tak celý film prešpikoval nabubrelými kecami a rádoby cool pózami. Pózerov tam veru bolo požehnane, v čele hneď so samotným Bishopom. Ale taký Dennis Hopper príjemne potešil, jediný v pohode týpek, ktorý sa na nič nehral. Ale inak je to celkom zábava, hoci to nie je taká jazda, akú by človek po traileri čakal. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)
  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama