Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Emily, manželka bohatého spekulanta s cennými papíry, se tajně schází s malířem Davidem Shawem. Milenecký vztah ale manželovi nezůstane dlouho utajen. Protože se v poslední době svým podnikáním dostal do svízelné finanční situace, rozhodne se pro radikální krok. Navštíví milence své ženy pod záminkou koupě obrazu a pak mu nabídne obchod zcela jiného druhu. Ví, že se Shaw ve skutečnosti jmenuje Winston Lagrange a malovat se naučil ve vězení, kam se dostal pro podvody. Steven, který nutně potřebuje manželčiny peníze, nabídne Davidovi půl milionu dolarů, když Emily zabije. Aby na dobu vraždy měl neprůstřelné alibi, vypraví se do klubu. Emily ale muže, který ji přepadl, ve rvačce zabije. Steven, který po příchodu domů předstírá starost o svou ženu, zjistí, že pod maskou vraha není manželčin milenec, ale někdo jiný. Detektiv Karaman, kterému je případ svěřen, Stevenovi příliš nevěří. Navíc se ozve Shaw, který nahrávkou, na které Steven domlouvá vraždu své ženy, ho chce vydírat. Emily začíná tušit, že něco není v pořádku. (TV Nova)

(více)

Recenze (353)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Movitý Steven Tyler má nezvyklé finanční potíže a tak s radostí přivítá příležitost v podobě manželčiny nevěry s falešným malířem. Zorganizuje rychlou dohodu o svém ovdovění s "důvodem" svého čerstvého paroží Davidem a již se těší na šustění dolárků při dědickém řízení. Dokonalá vražda se však neuskuteční a Steven najednou není tím, kdo drží situaci pevně v rukou. Do her manželského trojúhelníku navíc začíná strkat svůj šťouravý nos detektiv Karaman, který sází na prasknutí nervů někoho ze zúčastněných. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. Main Title [2:57] ,2. Ever Been to Belize? [2:13] ,3. That's Not Happiness to See Me [1:59] ,4. It's Too Late [3:09] ,5. Intruder [3:19] ,6. The Attack [2:05] ,7. He's In the Kitchen [2:55] ,8. Safe Deposit Box [1:51] ,9. Can You Ever Forgive Me? [6:09] ,10. You Take Care [1:54] ,11. What Happen's If...? [1:51], ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těchto chytrých filmů, ve kterých se jednotlivé postavy snaží dostat tomu druhému na kobylku není nikdy dost. Douglas se rozhodně jednoho krásného dne že by se mohl zbavit své krásné manželky, ta ovšem jej touží pro změnu opustit. Spustí se řetězec událostí, které dlouhou dobu nedokáže vyjasnit ani věhlasný Hercule Poirot. 70% ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Dosť predvídateľný thriller avšak s veľmi dobrou atmosférou a pomerne napínavý(aj napriek tej predvídateľnosti). Prvá polovica bola vynikajúca, potom to už akosi len plynie do konca a záujem mierne opadá. Herci hrali v poriadku. Akurát sa mi nepáčil koniec filmu(chyba je možno aj vo mne-už mám dosť tých hollywoodskych koncov). ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Hustá hra s adrenalínom, ktorá do konca nepovolí z vytýčeného tempa. Veľké prachy, prejedené manželstvo a vášnivý cit... Hoci to, že sa chce partner striasť partnerky (alebo naopak), ktorá je ukrutne dobre zabezpečená, predstavuje tisíckrát opakovanú zápletku, tu sa tento vražedný partnerský motor spúšťa mrazivo hneď v úvode a celkovo pradie príjemne. Prsty v tom má určite scenárista i režisér (Andrew Davis), ale bez Douglasa (v najlepšej kondícii) a Paltrowovej by to taký adrenalínový pokrm nebol. Keď sa Stevena pýta manželka, ako dopadlo jeho stretnutie s jej tajným milencom a Douglas precedí: "Dal som mu ponuku... Zvažuje ju." ovanie vás takmer citeľný zlovestný závan, pretože vy už viete, čo tým má ten zradný cynik na mysli. Gwyneth je dokonalá naivka, ktorá nie je úplne sprostá (alebo tak sprostá, ako sa dlho, predlho javí), ale to vlastne ani tak nie je podstatné ako skôr to, že jej to bohovsky sekne a najmä, že podáva svoju naivku ozaj vierohodne. Slabinou je Viggo. Občas aj príde moment, keď precíti situáciu, ale len občas... No a potom- vyvrcholenie- a to, čo bolo predtým "husté", sa prevarí a zhustne, lenže už do podoby ťažšie stráviteľnej... Ale našťastie na čertovskú iróniu, zrýchlený tep a Michaela Douglasa hneď tak nezabudnete. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • Obrazy, které se nachází u Davida doma, jsou skutečnou tvorbou herce Vigga Mortensena, který roli malíře Davida Shawa ztvárnil. (Xavi6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno