Reklama

Reklama

Amazing Spider-Man

  • USA The Amazing Spider-Man (více)
Trailer 3

Peter Parker je středoškolák, který nemá mnoho kamarádů. On sám je trochu podivín, jehož v dětství opustili rodiče a svěřili ho do péče strýce Bena a tety May. Stejně jako většina mladých lidí v jeho věku hledá Peter svou identitu a zároveň prožívá první lásku. Společně se svou dívkou Gwen Stacyovou se potýkají s bouřlivými city, závazky a tajemstvími. Peter jednoho dne objeví otcův tajemný kufřík a rozhodne se vydat po stopách svých rodičů, aby pochopil, proč ho opustili. Pátrání ho zavede přímo do Oscorpu a laboratoře otcova bývalého kolegy Curta Connorse, kde se musí postavit doktorovu alter egu, Lizardovi. Petr je přitom nucen učinit několik rozhodnutí, která mu navždy změní život... (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

GigaPudding mi vždycky všechno dokázala vysvětlit tak, že jsem tomu rozuměl.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

El Buitre: já nevylučuju nic zcela, když jsem to jasně podmínila jeho vlastní podmínkou a ty jsi byl tak hodný, abys to pěkně zopakoval v celém znění :)

takže jednoduše abys to pochopil i ty

Napsal že batman prohraje protože je z dc, to logicky vede k tomu, že kdyby tato podmínka měla být platná, tak by se ani nikdy nemohli utkat, protože pokud by mohl, tak by se na něj v klidu připravit mohl a to co mi napsal by byl nesmyslný blábol jak jsem mu svou reakcí jemně naznačila. V takovémhle případě asi předvedu marvel vs dc tomu, kdo přišel s bizarní představou o tom, že by se batman jakože nemohl připravit a blablabla, protože existence marvel vs dc docela jednoduše neguje tuhletu prapodivnou podmínku. Jenže pokud by se teoreticky do téhle diskuse nacpal někdo, kdo nemá představu o čem je řeč, tak by to třeba mohl z nějakého zvláštního důvodu napsat raději mě a ještě se o tom dohadovat :). 

Moje reakce totiž neobsahovala jen "nikdy ani nemůže dojít k jejich střetu", ale, jak jsi to krásně ocitoval, obsahovalo to jasnou návaznost na jeho blábol, tedy že "pokud se na něj nemůže připravit kvůli tomu že jeden je marvel a druhej dc, pak nikdy ani nemůže dojít k jejich střetu :)". Kdo se naučil v první třídě číst asi vidí, že druhé přímo vychází z prvního.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ach jo, a zase se to zvrhlo s docela zajimavého srovnávání na řešení krávovin...

Máte pravdu, považuji se za fandu Batmana, a takhle jsem ho podcenil, hanba mi... Ale ten faktor překvapení a nepřipravenosti by mohl teoreticky vést i k jeho prohře, než by Batman sesnímal celou jeho osobnost a taktiku, zdroje síly a vůbec

Příspěvek byl smazán administrátorem.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

El Buitre: a já jsem ti řekla, že jsem při psaní toho příspěvku vycházela z jeho podmínky

Příspěvek byl smazán administrátorem.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

El Buitre: ano, to se odvíjí od příspěvku 15.6.2012  14:13 protože pokud by prohra batmana měla být podmíněná jiným vydavatelstvím, tak potom nemůže dojít ani k jejich střetu logicky :)

takže mi moc není jasný proč o marvel vs dc píšeš mě :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

sankacoffee: pokud se na něj nemůže připravit kvůli tomu že jeden je marvel a druhej dc, pak nikdy ani nemůže dojít k jejich střetu :)

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

Cela tahle vase diskuze kdo je lepsi a kdo ne je onicem :-X. Vzdycky to bude tak nerozhodne jednou ten pak zas ten. A nebo jeden dokaze dat na budku druhemu, druhy tretimu a treti zase prvnimu proste je to nekonecny kolo.

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

GigaPudding: není to zbytečné, prostě Batman poprvé dostane na budku...i když proč by měl na něj Spidey zaútočit, to mi spíš přijde nesmyslné

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Folwar.: nikdo nad tím neváhá, protože superman na batmana neměl ani když byl batman už starej děda :)

 

sankacoffee: pokud je tohle tvůj point, tak potom je to celé docela zbytečné, když kvůli tomu samému pointu je nesmysl to vůbec řešit :)

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

GigaPudding: ale Batman nemůže být na Spidermana připraven, když v jeho světě neexistuje...that is my point !!

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

Tyvole jak někdo, kdo byť jen minimálně přičuchl ke komiksu, může váhat nad tím, jestli rozseká Batman Spidermana...

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

sankacoffee: spidey vs Batman: Batman má navrch protože je badass a spiderman na něho nemá, protože je to improvizátor zatímco batman má připravených padesát vítězných možností dva dny dopředu :)

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Spidey vs Batman: Batman má navrch když si na něj připraví udělátka a taktiku...Spiderman spoléhá jen na svou sílu, sítě, alarm, rychlost...a je do určité míry předvídatelný. Kdyby se však potkali náhodou na náhodném místě a Netopýr by to tudíž nečekal, tak by nedostal ani šanci utéct. Ze sítě se silou nedostane a než by ji dokázal rozřezat, už by měl Spidermanovu pěst či nohu na hlavě ->knockaut. (pardon, ale kapsomut mě k tomu přímo vyzval)

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

TaanStari: Proč by se tak Superman nechoval když na něj nikdo nemá.. je to pán :D Ale je fakt, že když někdo ma kryptonit tak muže poodletět světelnou rychlostí nějakej ten kilometr pryč a rozpalit laserama nepřitelovi hlavu

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

LokiZombie: když batman párkrát zmlátil supermana, tak jakej by měl mít problém se spidermanem? :)

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

LokiZombie: Problém Supermana je, že se chová jak nesmrtelnej dement a nedává si pozor. Co je tak těžkého na tom držet si pár kilometrů odstup a prostě jen házet nějaké balvany? /// Spider-Man vs Batman - v komiksu Batman, podle filmů těžko říct. A Iron-Man vs Magneto? No, říká se, že celý AvX je postavený na hlavu... :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

LokiZombie: nj, kryptonit je problém, na(ne)štěstí to ale nelze najít pouhým zakopnutím v parku.. Všechno závísí taky na tom, jestli by se aktéři mohli na souboj připravit nebo ne..

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

TheDarKnig: no on si s ,,bohem" může každej vyje*at, když má prcgumu z kryptonitu. Jinak z duelu Spider-man x batman, kdo ví. Já už se nedivim ničemu, po porážce Magneta iron-manem.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

kapsomut: no Spidey vs. Batman by byl určitě velmi zajimavý duel a neodvážím se hádat, kdo by z něho vyšel vítězně. Ale v případě Peter vs. Clark je myslím zcela jasná převaha Supermana.. Stačila by jen ta rychlost a on má i sílu a výdrž boha

:D

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

Tady to za chvili bude nerdovská diskuze a lidi se budou hádat kdo by vyhral, jestli spiderman nebo batman atd. :D Už to vidim... a jestli vyhraje Pete nebo Superman...

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ghost Rider vs. Spider-Man - jako nechci nějak podcenovat schopnost pavouka, ale Rider by ho zadupal až do Číny.. Hlavně kdyby kontrolu získal opravdový Rider a ne Johnny

Související novinky

Zemřel herec Irrfan Khan

Zemřel herec Irrfan Khan

29.04.2020

V 53 letech zemřel hvězdný indický herec Irrfan Khan. Příčinou byla infekce tlustého střeva. Od roku 2018 zároveň bojoval s rakovinou. Herce mohou diváci znát nejlépe z rolí jako Pí a jeho život,… (více)

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

Andrew Garfield jako nadějný skladatel

31.10.2019

Bývalá hvězda Spider-Mana Andrew Garfield se upsal novému režijnímu projektu Lina-Manuela Mirandy Tick, Tick… Boom! pro Netflix. Příběh se odehrává v devadesátých letech minulého století a sleduje… (více)

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

Vrátí se Spider-Man zcela pod Sony?

09.07.2019

Od té doby, co se postava Spider-Mana díky dohodě se Sony vrátila částečně pod Marvel a funguje tak po boku Iron Mana a spol. v rámci MCU, těší se opět obří popularitě. Není to přitom tak dávno, co… (více)

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

Režisér Spider-Mana plánuje chytání špiónů

02.03.2014

V Sony čerstvě potvrdili, že Marc Webb zůstává v comicsové síti. Režisér Amazing Spider-Mana a Amazing Spider-Mana 2 natočí i třetí díl pavoučí ságy, který půjde do kin 10. června 2016. Čtyřku, jejíž… (více)

Reklama

Reklama