Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superbad je varujícím příběhem dvou dospívajících chlapců, které čeká maturita. Jsou na sobě obrovským způsobem závislí, ale teď by měl každý z nich jít na jinou vysokou školu a čeká je odloučení. Evan (Michael Cera) je milý, chytrý a stydlivý. Seth (Jonah Hill) je drzý, náladový a posedlý děvčaty. Ve filmu sledujeme jejich zoufalé pokusy zapůsobit během jedné bláznivé noci na osoby, po kterých touží... během jediné příšerné, potupné noci, na kterou po zbytek života vděčně vzpomínáte. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (693)

kinej 

všechny recenze uživatele

Čím to je, že Superbad mi přijde tolik vtipný, zatímco ostatní americké puberťácké komedie mě míjejí? Asi tím, že Superbad je vtipný doopravdy. A také, i přes všechny ty vulgarismy aj. excesy je to celkem inteligentní podíváná s tím nejhustějším policejním duem, co jsem kdy viděl. Některé fóry jsou tak primitivní, až jsou prostě geniální. Třeba pták s kufříkem na Náměstí nebeského klidu, či pták coby Mr. T. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Tradiční loserská story o ztrátě panictví funguje cca prvních dvacet minut, kdy Seth opravdu vtipně komentuje všechny útrapy, které mu přináší jeho marná snaha zaskórovat. Jenomže s přibývajícími minutami se ukazuje, že ne každému je shůry dáno, aby na vulgárním humoru utáhnul celý film. Gregu Mottolovi bohužel dáno není. Chybí mu protřelá sensitivita Kevina Smithe a tak stále více zabředává do nefunkčních absurdit (dvojka policajtů), které, zvláště díky nepochopitelně přetažené stopáži, bolestně nudí. American pie zůstává i nadále neporaženo. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny nudy. Na tuhle komedii jsem byl hodně zvědavý. Před jejím zhlédnutím jsem si nečetl zdejší komentáře ani jsem neznal její hodnocení. A asi je to dobře. Kdybych si totiž přečetl některé zdejší komentáře před skouknutím, asi bych byl zklamaný ještě více, než jsem teď. Tohle totiž rozhodně není komedie, která by mne pobavila nebo zaujala. Tohle prostě byla, až na malé výjimky, dost velká nuda, která ani neměla téměř co nabídnout. Předně mi vadilo velké množství sprostých slov a slov označujících intimní partie. Podle mne zde tato slova neměla ve scénáři opodstatnění a nemusela zde být. Tolik sprostých slov jsem nezaznamenal ani v Prcičkách, ale tam to aspoň opodstatnění mělo, ale zde nikoliv. A po dějové stránce to také nebylo nic moc. Jestli tohle někoho pobavilo, tak mě rozhodně ne. Poslední hodinu už jsem znudeně sledoval čas a dokonce jsem i přemýšlel o jiných věcech, než byl tento film. A to už samo o sobě je známka, že tenhle film asi není můj šálek čaje. Já se nebavil, mne to nenadchlo, a dokonce si troufám tvrdit, že tohle je pro mne asi jednoznačně veliké zklamání (možná dokonce filmové zklamání roku). Nakonec jsem se tedy rozhodl neudělit "odpad!", o němž jsem velmi reálně uvažoval, ale dávám jednu hvězdičku, protože to svou nepopiratelnou kvalitu mělo, dalo se na to koukat a chvílemi to bylo i zábavné. Ale pochybuji, že si tenhle film ještě někdy pustím. Jednoznačně je to zklamání. Jen pro zajímavost. Tohle je první film v roce 2008, kterému jsem udělil jen jednu hvězdičku. Je to mnou dosud nejhůře hodnocený film v roce 2008, "odpad!" jsem v tomto roce dosud ještě neudělil. Ohodnoceno a okomentováno 31. srpna 2008. Takže je vidět, že zase tak přísně nehodnotím a když už dám nízké hodnocení, tak je to jen výjimečně. Takže když dám po dlouhých osmi měsících nějakému filmu jednu hvězdičku, tak to je co říct... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Greg Mottola: 1. SuperWhat? [4:06] ,2. Too Hot To Stop - The Bar-Kays [3:28] ,3. Seth Pulls Into Lot [2:38] ,4. Cops See Fogell's I.D./Seth Saves Evan [1:46] ,5. Do Me - Jean Knight [2:51] ,6. Flashback Party Weekend [3:30] ,7. P.S. I Love You - Curtis Mayfield [3:56] ,8. Evan Runs [1:47] ,9. Sleeping Bags [3:26] ,10. Like a Pimp [2:05] ,11. Here I Come - The Roots [4:12] ,12. Seth Runs On Track [1:09] ,13. Bustin' Out (On Funk) - Rick James [5:20] ,14. Evan's Basement Jam [3:33] ,15. Roda - Sergio Mendes [2:24] ,16. Goldslick/Seth Fantasy [0:54] ,17. Soul Finger - The Bar-Kays [2:19] ,18. Funk McLovin [3:22], ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedu dneska takhle autobusem, celej udejchanej, ani nemám chuť si sednout jak jsem autobus stihl jentaktak. Prostě jsem měl namále, díky tomu, že řidič namotával další roli papíru na lístky jsem prostě měl štěstí a autobus zadýchaný a zpocený bez problému stihl. Byl jsem šťastný až do jedńé chvilky. Napravo odemě stála partička chlapců, náctiletých, nebylo jim více jak 16 let. Nemám od nich daleko, nicméně jsem se nedokázal divit, jak moc si tahle partička v čele s guru vůbec dokáží dovolit, jak trapně se dokáží chovat a jak uboze dokáží reagovat na vnější jemy z okolí. Každopádně v Superbad to takhle funguje také. Já jsem tomu nevěřil, když jsem tuhle komedii viděl a taky jsem jí patřičně ohodnotil. On je tu jeden, přesto dosti zásadní průser, a to ten, že je to všecko holá pravda a pár takových debilů se najde opravdu všude. A tak bych rád dodal, že i když sledujete film, ne vždy je to fikce i když se to zdá být absurdní tak moc, až se protáčejí panenky. Nakonec z toho vzniklo dvojité nasrání ohledně jedné věci. Té proložené na posteli u tohoto filmu, a té prostojené uprostřed autobusu s propoceným trikem vedle party magorů, kteří se baví, ale není legrace je sledovat, stejně jako tento film. Není legrace ho sledovat, opravdu není. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Pri natáčaní Fogellovej (Christopher Mintz-Plasse) sexuálnej scény musela byť kvôli jeho veku na natáčaní prítomná jeho matka. (ladko)
  • Pri scénach na párty sa používala voda namiesto vodky, farebný alkohol bol jablkový džús a pivo bolo nealkoholické. (ladko)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Náš kámoš Marťan

Náš kámoš Marťan

15.11.2008

Simon Pegg a Nick Frost jsou zpátky. Po hororech (Soumrak mrtvých) a akčních kriminálkách (Jednotka příliš rychlého nasazení) si chtějí utahovat (samozřejmě láskyplně) z žánru science-fiction.… (více)

Reklama

Reklama