Reklama

Reklama

Malebné zimné letovisko Lost Mountain v Utahu je úplne obsadené rekreačnými lyžiarmi a mladým tímom trénujúcim na súťaž. Nikde z nich nemá ani poňatie, že za kopcom je vyťažené vedecké laboratórium pracujúce na projekte gigantických a geneticky upravených pavúkov. O zábavu majú postarané všetci zúčastnení, keď sa pavúkom podarí opustiť laboratórium vo veľkom štýle a následne si vyberú športovcov za hlavný doplnok stravy… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

J. T. Kirk odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý horor, ve kterém jsou opravdu propracovaní pavouci. Těm pavoukům jde vidět každý chloupek na jejich obřím těle. Scénář nemá ani jednu malinkou chybičku. Místy jsem se málem "posral", až tak to bylo děsivé. Vůbec jsem nevěděl co se tam bude dít, dokud se to nestalo. Pavouci, kteří běhají po horách, kde je všude plno sněhu, kterého geniálního člověka to napadlo? Rád bych mu potřásl rukou. Od Tibora Trácse jsem toho sice moc neviděl, ale tímhle filmem si dostal moji přízeň. Patrick Muldoon je snad ten nejlepší herec, kterého znám a opravdu si umí vybrat roli přímo na tělo. Navíc ten skvělý, bezchybný slovenský dabing, ten dodává tomuto filmu tu pravou atmosféru. Žádný z filmů, které jsem doposud viděl se nemohly vyrovnat tomuto mistrovskému dílu! Ti všímavější, již jistě zpozorovaly, že jsem si z vás celou dobu "dělal prdel", bohužel jsem to nemohl vydržet do Aprýlu. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Nechápu všechny ty odpady, tohle byl u mě první pavoučí horor, který stál alespoň za něco (nepočítám skvělý Pavoučí horor), a to tohle téma často vyhledávám. Samotná myšlenka pavouků v horách je docela dost zajímá a myslím, že byla i docela dobře udělaná, samozřejmě že ve filmu bylo opět to tradiční vysvětlení nepovedeného experimentu a dokonce i tradiční postavy (vědec, který chce svůj projekt zachránit, vědkyně, která si příznává svou chybu, hlavní hrdina, který má vztah s vědkyní a pak ještě nějaký ti turisti + vojáci). U filmu jsem se přímo nenudil, ale ani jsem se kdovíjak nebavil, byl to takový hloupý snímek na úrovni klasického TV filmu (a on to je TV film). Co mě ale nejvíce mile překvapilo byli samotní pavouci, konečně mi totiž tvůrci přestali cpát obřího pavouka s velikostí mrakodromu, který je navíc nějaký chlupatý sklípkan. Ale za to sem dali mého nejoblíbenějšího pavouka - Lesního pavouka (to byl takový ten zelený) a všichni pavouci měli velikost jako středně velký pes (což je fajn, mimochodem jsem někde četl, že už kdyby měli pavouci velikost kočky, mohli by i ve skutečnosti zabíjet lidi). I přes to se tvůrci dopustili jedné - pro mě zásadní - chyby, a to je ta, jak pavouci zabíjeli. Ve skutečnosti totiž svou oběť netrhají na kusy a nežerou za živa, ale stříknou do ní žaludeční šťávy, které jí za živa trochu rozpustí a pavouk jí pak vycucne všechny tělní tekutiny - což je podle mě děsivější způsob smrti. Vlastně mě také docela štvalo, jak už tam byli jen tři pavouci (z pěti) a cca 6 vojáků, kteří furt kecali něco o tom, že nemají dostatek mužů a vybavení. A pak asi od někud z nebe přivalili pavoučí krmení a pušky, které vystřelují sítě. A nakonec, když už tam byl jen jeden pavouk, tak do něj třikrát střelili a on se složil. To bylo fakt nedostatek mužů a hlavně vybavení jak něco.. Ale ti pavouci jsou přece nepřemožitelní! Takže ve shrnutí je to čistý průměr - 60%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér maďarského pôvodu Tibor Takács natočil v roku 1987 výborný kinder horror "The Gate". Urobil ním na mňa dojem. Opäť rokov natočil pokračovanie, ktoré ma už veru moc nebavilo. No ale to kam sa nasmerovala jeho kariéra ma trochu prekvapuje. Stal sa z neho béčkový televízny režisér, ktorý točí nehorázne brakové nízkoropočtové nezmysly. Tibor Kakács je majster na sračky. Jedným z jeho filmových prúserov je aj titul "Snežní pavúci". Hlúpy scénar, príšerní herci, smiešni digitálni pavúci, chudobná produkcia, prostoduchá réžia. * ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

To je jízda..bakelitovej pavouk, zelenej pavouk ... chjo pavouky mám tak rád, ale tady to pan Takács... (kterej mimochodem režíroval několik podobně kvalitních bijáků) natáčel určitě spolu s Winorskim.. je tu vidět stejně kvalitní filmové nadání. A jako třešínka na dortu je drsný voják DR. Manchyni nebo jak se jmenoval :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděl. Jenže tenhle film je svým způsobem tak trapný, že jsem se u něj absolutně nenudil. Barevní skákající pavouci, stupidní chování postav, amatérské (céčkové) efekty a několik srandovních hlášek - tak přesně tohle si vždycky vybavím, když si na tohle veledílo vzpomenu. Nejraději bych dal čistou nulu, protože tohle je po hororové stránce fakt odpad, ale jako pavoučí komedii to vidím na 30% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama