Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

helrohir 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je jeden z najlepších komediálnych hercov, lenže v tomto filme to nejako nie je vidieť. Naviac tie deti tam boli také nesympatické, že si fakt koledovali o to, aby im niekto v škole namlátil a tým pádom sa ako divák nemôžem stotožniť s ich snahou o zlepšenie svojej situácie. Celkovo ma to teda nemá čím zaujať, a preto hodnotím podpriemerne. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem opravdu nečekal. Tvrďák Taylor nejenže nebyl žádným tvrďákem, žádným Taylorem, komedie nebyla komedií, ale středoškolským příběhem tří chlapců, kteří zrovna nastoupili do prváku a mají problémy se šikanou. Jediným okamžikem, kdy jsem se opravdu zasmál je, jak na konci přijde o prst. Jinak film opravdu nic nenabízí, bohužel ani průměr. ()

Reklama

Element2 odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen od jména Owen Wilson, jsem čekal alespoň dobrý film. Tenhle film je skoro bez nápadu, typická americká komedie, bohužel jedna z těch horších. Námět nemá opravdu žádný nápad. Nejdřív je bezdomovec, pak se vydává za někoho jiného, zjistí se, že lhal a nakonec všechno dobře dopadne - je to přesně podle scénáře Ameriky, pro Čecha je to nuda. Vtipných scén je to opravdu tak málo, že netuším, co více napsat. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Slabá podívaná po všech stránkách jak hereckým obsazením tak jejich výkony,tak režií ani pokusy o vtipnější scény nic moc,příběhově taky slabota snaha trochu odlehčit pohled na šikanu na střední najmutím strážce kterého ztvárnil O.Wilson který toho moc nepředvedl,snímek spíš pro dětské pokolení. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie, kdy se "z takříkajíc" lůzrů stanou drsňáci, které pak miluje celá škola. Owen Wilson to zahrál skvěle, ale ani on tomuto filmu nepomohl...spíš za to mohli ti 3 týpci, kteří nebyli fakt nic moc a ani na konci byhc jim tolich chvály nepodal, určitě byli v castingu mnohem líp hodící se kluci. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama