Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka ze sice známými a stereotypními prvky -šprti, roztleskávačky, fotbalisti- , která ale není ani trapná, ani nudná. Holka správňačka to nandá namyšlený snobce, co chtít víc? Okořeněno dostatkem neotřelých gagů, spoustou hezkých a sympatických slečen, mimoňovitých mimoňů a dobrým koncem. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Milá teenagerská komedie s patřičnou dávkou nadsázky a humoru. Připadala mi vždy mnohem vtipnější a výchovně přijatelnější než přisprostlé filmy typu Prci, prci, prcičky. Mým studentkám se příběh líbil, protože je mezi nimi přece jen více těch chudých ošklivých káčátek, než bohatých krásných labutí. Představuje jejich splněný školní sen. Jako mladá jsem k Popelkám taky patřila, proto jsem si tento nenáročný snímek oblíbila. Dneska pominu herecké výkony a další technické atributy filmu a budu hodnotit jako ty holky o dvě generace mladší. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typická vysokoškolská komedie, bohužel s docela málo vtipy a přehnaně veselým koncem. Párkrát jsem se zasmál, ale to moc nebylo. Žebříček se posouval příliš rychle. Bejt tou vedoucí Kappy, bych ji podezříval z hackování. Bohužel, kdyby to zašlo do více extrémní komedie, tak by se to lidem nelíbilo, ale mně ano, proto to zůstalo jako komediální drama, aby to mělo aspoň větší počet procent. Bylo to hodně normální. VYHODNOCENÍ: Z 200. MÍSTA NA 21. ZA VTEŘINU? ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama