Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další pokračování úspěšné a povedené komedie a opět o třídu horší. Nejedná se sice o nějaký velký průser ale oproti vtipnému prvnímu dílu je zde příliš mnoho laciného a fekálního humoru a některé fóry byly natažené až k neúnosnosti a trapnosti. Sice se občas objeví nějaká slušná scénka nebo někdo z hrdinů utrousí povedenou hlášku ale vše se ztrácí v laciném příběhu kdy hrdinové neputují za jídlem ale aby překazli svatbu bývalé přítelkyně jednoho z nich. Tvůrci si hlavně neuvědomili, že méně je někdy více. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl se mi líbil ještě mnohem víc než ten první a docela dost si z něj i pamatuji, a to jsem ho viděl už tak dávno. Španělští ptáčci, shromáždění Kukluxklanu, návštěva černošského městečka, rasistický super agent. To vše dohromady dává komedii, u které jsem se až nečekaně skvostně bavil. Z mého pohledu jasné 4*. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech letech příchází nová, rozhodně více nadupaná odysea. Tentokrát Harold s Kumárem nemají hlad a nesnaží se dostat mini burgry do žaludku, nýbrž utíkají z jedné z nejstřeženějších věznic světa před všemi tajnými složkami a zažívají neskutečné situace, které by normálního smrtelníka položili už po deseti minutách :-) Druhé pokračování veleúspěšné jedničky se povedlo, je v ní sice spousta předobrazů, ale razí si svojí cestičku bez jakékoliv šablony z předchozího dílu. Spousta výborných hlášek, parodujících situací a trávy - takže si celý svět z filmu odnese, že ji kouří celá amerika, dokonce i George Bush, který je hodně dobře ztvárněn a jeho "pracovna" luxusní. Neil Patrick Harris aka himself dostal víc prostoru, takže už neojíždí sedučku a nekrade auto, ale rozjíždí to na plný pecky! Když to celkově zhodnotím, nejsem úplným příznivcem těhle crazy komedii, ale u toho se mi podařilo konečně vypnout a pořadné se zasmát. CAM verze celkem dobrá. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

aj keď mi obaja predstavitelia hlavných úloh boli sympatickí a verím, že jednotka je lepšia (chystám sa na ňu a možno som urobil chybu, že som sa pustil najprv do dvojky), jedná sa o vysoko nudné dielo častokrát zbytočne a samoúčelne nechutné, plné trápnych vtipov a nevyužitého potenciálu, slabej politickej nekorektnosti s podivným záverom (ukazujúcim Busha v dobrom svetle? alebo som to zle pochopil alebo to bolo zle podané . . .), ostáva tak zaujímavá hudobná zložka, vtipná epizóda s NPH a pár nadpriemernejších vtípkov . . . u mňa sklamanie . . uvidíme, čo urobí jednotka; ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Do 30 minuty film sype film jednu povedenou scénku za druhou (Big Bob, Letadlo, Překladatel Ed Helms), poté se bohužel notně zadrhne a do cíle spíše doklopýtá. Je to poměrně škoda, protože tohle mělo určitě solidní potenciál. Trošku bych protáhnul vězeňskou scénku a road movie upozadil a jednalo by se o hodně solidní zápich v rámci huličských filmů. Takhle 55% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)
  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)

Reklama

Reklama