Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Určitě zklamání. Jednička se mi líbila víc. Po pravdě se mi zalíbila až asi po druhým zkouknutí. Třeba se mi tohle taky začne líbit. Možná to je tím, že jsem film tentokrát viděl s titulkama. Nevím. Jen jsem se tentokrát moc nebavil. Samozřejmě je tam pár dobrých vtípků, příběh je možná o trochu lepší než v předešlým snímku, ale jako celek mi přijde slabší. Hodnocení: 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„A čo ten s tými očami? Je postihnutý?“ – „Je to Kórejec, pane.“ Pokračovanie podľa mňa milého originálu je v podstate rovnako vydarené (ak ste prvý diel pokladali za vydarený. Ja áno.). Ale sčasti ho pochováva zbytočná dĺžka (takmer dve hodiny!) a predsa len už aj na môj vkus miestami nechutné vtipy (vila s dievčatami dole bez je výborná len do chvíle, kým sa dole bez neobjaví aj hostiteľ). Na strane druhej, „prepad kvality“ nie je priepastný a takmer som si istý, že ak sa vám páčil originál, bude aj dvojka, ktorá ponúka veľa drsných vtipov, v čele s rasistickým tlmočníkom cez rasistického vládneho plešatého agenta („TOTO si myslím o Dodatku č. 5.“) po prostitútkami brokovnicou odpáleného Neila Patricka Harrisa ako Neila Patricka Harrisa. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No nemůžu si pomoc, film sice baví, ale pocit, že mohl být udělán mnohem lépe, zůstává. Některé vtipy jsou vyvolány až moc uměle a druhá polovina filmu jimy až přetéká. Vidíme tak hulícího prezidenta, posledlého agenta střílejícího ještě během bádu z letadla a podobné. Myslím, že filmu by nejvíce slušela rovina, kdy Kumar přichází na různé voloviny ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmu, který když vidíte o samotě, tak vám to nepřijde zas tak vtipné, jako když to vidíte s pár kámošema. Ubrat pár fekálností, (začátek na záchodě), přidat pár vtipů s tlumočníkem ("Mluví dialektem, jaký jsem v životě neslyšel!") a prodloužit párty "dole bez" a byl by to možná plný počet. A Neil Patrick Harris je KING! (Ale to už od dob HIMYM víme…) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pokud měkomu přišel první díl prvoplánový, plný vulgarit a fekálního humoru, tak tenhle je ještě prvoplánovější, je v něm ještě víc vulgarit a termín "fekální" je pro některé scény zbytečně laskavý. Trochu tu chybí výraznější příběh (a upřímně, celá část s terorismem je skoro až trapná), nicméně koukat se na to určitě dá. Rozhodně stojí za to cameo N.P. Harrise a tahle skladbička s titulem "My dick - your dick" (v překladu zhruba: "moje přirození - tvoje přirození") ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)
  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama