Reklama

Reklama

VOD (1)

Třetí díl série Underworld, která ve světě vydělala přes 200 milionů dolarů, se zabývá podstatou krvavého boje mezi aristokratickými upíry a barbarskými Lycany (vlkodlaky), který se táhne už po staletí. Mladý Lycan Lucian (Michael Sheen) se ujme role mocného vůdce a sjednotí vlkodlaky v boji proti Viktorovi (Bill Nighy), démonickému králi upírů, který je po stovky let pronásleduje. K Lucianovi se připojí i jeho tajná láska, krásná upírka Sonja (Rhona Mitra), aby se společně pokusili osvobodit Lycany z jejich krutého otroctví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (582)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Brrr. Underworld potřetí a potřetí v bleděmodrém to samé a to doslova a do puntíku. I ta modrá tu straší znova. Nevím moc v tuhle chvíli co na tomhle pokračování mám hodnotit, jelikož se série vůbec nikam neposunula - rádoby cool obrázky hezké na pohled, nezvládnuté akční sekvence, nulové napětí, o hororovosti ani nemluvě, strašná kupa logických chyb, debilní chování postav. A pozitiva? No mělo to jen 90 minut, nudné kecy o mytologii vystřídali hloupé dialogy "rozvíjející děj" (ano to tady považuji za pozitivum) a ty vychrtlé modelky v kožených oblečcích alespoň občas trošku pobavili, jelikož nadhled je přesně to, co téhle sérii chybí ze všeho nejvíc. ----- A propo, co tu má znamenat ten zástup najednou se vyrojivších pětihvězdičkářů? ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Průměr. Love story i celá zápletka kolem vzpoury Lycanů moc nefunguje, na třetím Underworldu je ale patrná určitá tvůrčí snaha neupadat do čiré debility a neproměnit sérii v totální béčko. Zkrátka a dobře, tenhle Underworld se drží těsně nad vodou i kvůli nečekaně navýšenému rozpočtu, jež se projevil na technické stránce a Billu Nighymu, který špatně hrát neumí... 50% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejhorší ze všech tří dílů. Ještě bych tak nějak přežil, že triky nejsou zrovna vytříbený, i když na nich film docela stojí a že místo Kate Beckinsale je tady typově sice hodně podobná Rhona Mitra, ale její postava je nudná a Rhona se taky zrovna nějak nepředře, nicméně už sem jaksi nezvlád překousnout ten stupidně vymyšlenej děj o vzpouře kvůli lásce, debilního Lycana Luciana a hlavně to, že sem se nudil a tešil se na konec, jako kdyby se jednalo o německou romantiku z Primy. Jedinej, kdo si tak nějak zaslouží pochvalu je Bill Nighy, ten je tady stejně jako v předchozích dílech super, obzvlášť když se nasere. Minulý díly možná pro někoho byly filmovej odpad, ale rozhodně se tomu nedalo brát, že to je prostě zábavný, ale tohle bohužel je příběhově ještě horší a jako bonus to extra nudí. 2,5* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|62%| Třetí Underworld. Avšak dějem se nám to posune o dost nazpět. Toho jsem se právě obával. K této sérii jsem se teprve nyní dostal. První díl mě bavil, nebyla to žádná extra pecka, ale trochu mi to Bladea a i RE připomnělo – to se cení. Dvojka byla slabší a právě tahle trojka je asi tak na tom podobně, možná o něco lépe. Děj je tu opravdu prostý, není na rozdíl od druhého filmu těžko stravitelný, ale to není také všechno. Čekal jsem ke konci aspoň nějaké to rozuzlení či lepší a dramatičtější finále. Krom toho mi tu zde chyběla Kate Beckinsale. I tak nehodlám nic víc kritizovat. Akce byla dobře natočená, postavy mě celkem bavili, prostě taková nenáročná zábavná jednohubka. Hudba byla ok. U dvojky mě mrzelo, že to šlo kvalitou trochu dolů, když mě první snímek zaujal. Zde mě to moc netrápilo. I dějem se to posunulo skoro na začátek. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se jedná o možná zajímavější díl než předchozí dva. A i tempo je mnohem lepší, hlavně tedy díky faktu, že to má bez titulků 80 minut, což je pro podobné béčko dar z nebes. Velkým plusem je příběh, který je nejlepší. Dále pak absence Speedmana a naopak velká role pro Michaela Sheena, který se ukázal být nejlepším hercem, který se v sérii kdy mihnul. "To je teprve začátek" na konci prostě muselo zaznít. 55% ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo na Novém Zélandu. (Epistemolog)

Související novinky

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

11.08.2009

Třetí Underworld s podtitulem Vzpoura Lycanů sice nevydělal tolik jako předchozí dvě části, ale při rozumném rozpočtu 35 miliónů dolarů jsou i tržby v celkovém souhrnu 91 mega docela potěšující. Něco… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Prezident v ohrožení. Už zase.

Prezident v ohrožení. Už zase.

17.11.2008

Len Wiseman se po úspěchu Smrtonosné pasti 4 vykašlal na sérii Underworld a třetí část za něj natočil trikový mistr Patrick Tatopoulos. Len očividně čekal na mnohem atraktivnější nabídky. Jedna… (více)

Reklama

Reklama