Reklama

Reklama

VOD (1)

Rytíř John Gregory (Jeff Bridges) byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří po staletí chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic (Julianne Moore). Stačilo ji zabít. On se do ní místo toho zamiloval a místo smrti pro ni zvolil vězení, z něhož nebylo úniku. Pouze zdánlivě. Mocná čarodějka hnaná nenávistí se dokázala dostat na svobodu a teď shromažďuje armádu svých věrných, aby se pomstila za své pokoření, a to nejen Gregorymu, ale všem, kteří stojí na jeho straně. Aby Gregory nebyl na svůj boj sám, musí najít mýty opředeného Sedmého syna, muže s mimořádnými schopnostmi. Měl by jím být Tom Ward (Ben Barnes), jenže mladý farmář jako legendární válečník rozhodně nevypadá a moc toho na první pohled neumí. V jeho rodokmenu se však skrývá tajemství, které Gregorymu naznačuje, že se přece jen nemýlil. Společně se vydávají na pouť po podivuhodných krajích, během níž čelí čím dál těžším nepřátelům, které proti nim Královna čarodějnic posílá ve snaze získat čas. Čas k tomu, aby její rostoucí moc byla neporazitelná. (CinemArt)

(více)

Recenze (615)

Major776 

všechny recenze uživatele

Za mě jasných 5 * - a to proto, že jsem po dlouhé době byl opravdu vtažen do děje a vůbec jsem nevnímal okolní svět. V jednoduchosti je síla a sedmý syn je možná až příliš přímočarý, ale heršvec volšovec o tom přece fantasy filmy mají být! A kdo chce přemýšlet a koumat ať zvolí drama nebo psychologický thriller a nepíše číčoviny o filmu, který je dobrý. Hledá te-li pánové a dámy "rádoby inteligenti" oduševnělou zábavu - hledejte jinde - protože tento film je jen ryzí zábava. P.S. : Chčijopijům, kteří už zapomněli psát česky a píšou jen "PRAŽSKY" : ""JDĚTE DO ČÍČE - VAŠE PSEUDOPYŠSTVÍ JE HNUS! A mečem utít nelze - což mě mrzí....opravdově.......!"" ()

KT_2011 

všechny recenze uživatele

Výprava, na které jsou vidět peníze. Spousta vizuálních efektů. Pár herců. Scénář neskutečně špatný. Režie zcela mimo jakákoliv měřítka. (vzdech) ()

Wyrmhord 

všechny recenze uživatele

Mám rád draky, mám rád Jullianne Moore, ale ani to nestačilo, aby bol siedmy syn viac než len priemerná jednohubka. Veľká škoda. ()

Mykie 

všechny recenze uživatele

Pěkné fantasy, které určitě neurazí ale rozhodně v závěru zklame promarněným potenciálem. Tolik výborných a zajímavých protivníků a příšerek a ve výsledku je s nimi hotovo během pěti minut. To mě naštvalo, ale než dospějeme k předčasně vysoustruženému závěru, jedná se o vcelku dobrý film se spoustou hezky udělaných fantasy momentů. ()

smajki 

všechny recenze uživatele

Tohle byl celkem průšvih. Slušný potenciál, který snímek měl, nebyl ani zdaleka využit. Občasné pokusy o vtip působí komicky, Bridges je i ve svém pokročilém věku téměř neporazitelný lovec důchů a hlavní hrdina je dost bez charismatu. No a konečně dost odfláknutý konec mě v mých celkových dojmech utvrdil. Plusové body za různé typy nestvůr, které ale určitě měly dostat více prostoru a za velmi koukatelnou Alicii Vikander. Celkově tak 2,5, takže jen šedý průměr. ()

Irma. 

všechny recenze uživatele

Když si vezmu, že na konci filmu jsem teprve čekala, že je se to nějak "rozjede" a bude konečně nějaká akce, překvapí mě závěrečné titulky, což zamrzí. Myslím, že celkem pěkný námět, ale provedení bylo otřesné. Film mohl být o mnoho delší a postavy, zejména čarodějnic se mohli mnohem více vyvíjet. Hlavně se člověk celou dobu těší na souboj Toma s hlavní čarodějnicí a ono na to ani nedojde. Lituji místa na disku věnovaného tomuto filmu. Ráda o filmu po jeho skončení ještě přemýšlím, vracím se k němu a třeba se i těším, že si ho postím znovu, tohoto filmu s to však netýká. Sečteno podrženo, film byl pro mne zklamáním. ()

BStone 

všechny recenze uživatele

"Budu tě strašit...." Tak s tím se nedá, než souhlasit. Film je totiž svojí hloupostí a diletanstvím strašidelný až dost. Skvělé exteriéry a skvělý Jeff Bridges. Toť vše a velice, velice málo. Takové kraviny nám tady naši renomovaní distributoři servírují jakožto světovou produkci. Ostuda žánru fantasy. Takže samozřejmě FUCK OFF! 25% ()

Sandai 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, ale nevyužitý a plno profláknutých klišé. Ale i přesto se na to dalo slušně koukat. Až bude tolik fantasy filmů jako akčních, komedií a kriminálek tak budu přísnější. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Dost pokulhávající scénář se na konci úplně rozbije v neschopnost prodat celý ať už dobrý či spíš špatný(spíš) děj v nějaký grandiózní závěr.Strašidla jsou více k smíchu než ostatní pokusy o humor a celková mytologie příběhu je taky dost odfláklá.Hlavním pozitivem tedy zůstává rychlý děj,ovšem chování některých postav vyznívá dost nelogicky. ()

in flames 

všechny recenze uživatele

Neviem rpečo čakať temnotu ked toto mala byť rozprávka,. Súčasné možnosti efektov sa vybúrili pekne, ale dejovo by to zvládlo viac zamotávania. Humor mi sadol a Jeff Bridges je v takýchto pozíciach veľmi zdatný komik. Film potešil, ale dlho v hlave asi neostane. ()

TynTynka 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se docela těšila, ale docela mě zklamal. Hodně času jsem se nudila a čekala, až ty nezáživné scény, které byly dlouhé a trochu nepodstatné, skončí. Pár zajímavých věcí by se určitě našlo jako třeba kostýmy a efekty. Děj velmi jednoduchý a klasický. ()

Tobias_Sin 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v celku to bylo dobré. Postavy, herci, hudba.. ok.. Prostě ucházející průměr.. Jeff v roli rytíře se mi líbil, i když někdy až moc huhlal.. Ben trochu nevýrazný, ale jinak dobrý. Spousta věcí šla propracovat více, ale jako odpočinková fantasy vypínačka mozku naprosto vyhovující.. ()

mykey77 

všechny recenze uživatele

Fantasy rozpravka s dobrymi hercami, dobrymi efektami a zlym scenarom. Pribeh z ktoreho sa dalo vytazit podstatne viac. Najhorsie je ze sa vas tvorcovia snazia presvedcit ze sledujete umelecke veldielo. Pol hodinu po pozreti clovek zabudne. Vlastne sa da povedat ze pre svoje dobro. ()

MGG8 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe fantasy, na ktorú som sa tešil a nesklamala. Končne niečo natočené pre dospelých. Pekné triky, dej mal spád, veľmi sa mi páčil výkon Jeffa Bridgesa. ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, ani ten (asi to mělo být strhující, ale na mě to moc nezapůsobilo) trochu lepší konec kdy to konečně začalo nabírat obrátky to už moc nevylepšil. 2 a půl *. ()

Související novinky

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (více)

Reklama

Reklama