Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To není hazard. Hrajeme tu Dračí doupě!!.......Bendrova fantazie se ještě neprojevila. CITÁT - Nemožné je pouze nesmysl. Co se to děje? A proč mě tohle tak vzrušuje?.... Jedna dobrá hláška za druhou. Seriál jsem nikdy neviděl, ale tohle je prostě super. CITÁT - Padejte z mýho močálu, fakani!!!!!........... DIALOG: Co ještě můžeme zabít? Není támhleto Hobit? Ne, není ten by měl větší pytlík............... Scéna v jeskyní "Beznaděje" je brutální a krvavá. CITÁT - Tak, teď už jsem umřel.............. A já u tohoto dílu umíral smíchy. Tohle je fakt brutus. CITÁT - Už mě zabila před chvilkou, copak jsem sekaná?..........Nedělej ze mě sekanou!!!......... Parodie snad na vše možné. Například se tu parodije Pán prstenů, Robin Hood, Souboj Titánů a v neposlední řadě i legendární hra Dračí doupě. Já se královsky bavil. CITÁT - Všichni jí chtěějíí, všššichni chtěějííí získat koššštičku.......... Tady došlo asi k nějaké chybě. To je neuvěřitelné. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Seriál samotný je podle mě mnohem lepší, než tyhle filmy. Bohužel se mi zdá, že tvůrcům došla inspirace, protože to neustálé parodování mi už občas nepřišlo dvakrát vtipné. Vynahradila mi to naštěstí hromada vtipných scének. Ale vzhledem ke kvalitám dvou předchozích filmů tenhle díl špatný určitě není. Tři a pů hvězdy. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jako stará Futurama! Ovšem pouze úvodní dvě až tři minuty. Poté ne moc dobré, ale stále dostatečně vtipné a chytře si se slovy hrající. Jenomže "lotrovská" pasáž to celé posílá do hrobu hned vedle Tolkiena, takže se v hrobě otáčí nejenom on (což by mi bylo i jedno), ale především samotná Futurama. Místo tradičního inteligentního situačního humoru se tu nepochopitelně sází na "parodii" à la Disaster Movie. Kratičký trapný a provařený gag roztažený na třetinu filmu. To se na mě nikdo nesmí zlobit, ale tomu se smát fakticky nehodlám. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Panejo, ani se mi nechtělo věřit, že někdy může tohle vyjít... Tento film je zábavny - tematika je různorodá a nebudí dojem jako u prvního filmu, že tvůrci myšlenku na jeden 20 minutový díl natáhli na celý film... Film má spád a nečekaná zjištění.. Občas je v drobném rozporu se seriálem, ale to se dá tvůrcům odustit... Jen tak dál!!! Opravdu jsem se bavil. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Kompaktnější než předchozí film, ale stále vhodnější jako materiál pro čtyři díly seriálu. Výborných fórků je poskrovnu a vůbec se z nabízených situací málo těží. Zlom přijde v poslední třetině (Pán prstenů), která mi narozdíl od zdejších uživatelů přišla mnohem zajímavější a vtipnější a film díky ní konečně získal šťávu. Bender´s Big Score zůstává z existujících filmů nepřekonáno a tvůrcům pomalu dochází dech. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)

Reklama

Reklama