Reklama

Reklama

Duna

  • USA Dune: Part One (více)
Trailer 6

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření - melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem. Padišáh imperátor svěří správu nad Arrakisem a s ní i komplikovanou těžbu neobyčejné látky vévodovi rodu Atreidů. Celá anabáze je ale součástí spiknutí, z něhož se podaří vyváznout jen vévodovu synovi Paulovi a jeho matce, kteří uprchnou do pouště. Jejich jedinou nadějí jsou nedůvěřiví domorodí obyvatelé fremeni, schopní trvale přežít ve vyprahlé pustině. Mohl by Paul Atreides být spasitelem, na kterého tak dlouho čekají? (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

hehe, ty jsi ale debil... typicky fanaticky aktivista, ktery odmita fakta, kdyz se mu to nehodi do kramu....

Neboli svet je podle tebe takovy, jak to prikazuje tvoje zrudna ideologie a nikoli jaky je ve skutecnosti. Kvuli lidem jako byly zavrazdeny jenom ve 20. stoleti zavrazdeny desitky milionu lidi....

na příspěvěk reagoval dr.horrible, LAZARUS111

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Arbiter

Co je na tom "alt-right", řekni mi kolik filmů v top100 tady na ČSFD točili negři nebo jim psali scénář? :) Bude to asi něco okolo nula, samozřejmě proto, že jim všichni mocinky ubližujou viď?

na příspěvěk reagoval LAZARUS111, Gladiator15

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Arbiter

A proc by ciste teoreticky nemohla existovat geneticka danost v mozku, ktera je rozdilna mezi cernochy a indoevropany, kdyz fyziologicky se geneticky lisi. Nebo mi snad chces tvrdit, ze napr. prakticky vyhradne cerne olympijske finale ve sprintu na 100 nebo 200 metru je dnes dano pouze pristupem k treninku a s genetikou to nema nic spolecneho? Videl jsi nekdy NBA?

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Gladiator15, Arbiter

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

verbal

Nebudeme si tu trapně hrát, že >v tomhle konkrétním případně tenhle konkrétní uživatel< slovo negřice používá bez negativních konotací, že se nepokouší sugerovat její etnicitu / barvu kůže jako urážku samu o sobě, že ne? Podívej se na profil toho dementa. Na wanabe obraně "rovnosti", která je jistě pouhou shodou okolností založena na obraně pouze proti útlaku “černochů/muslimů/homosexuálů/žen" (jojo, celá naše civilizace kvůli tomu jde do prdele) staví svojí virtuální identitičku tady na CSFD. Vždyť on se ani nesnaží moc sofistikovaně v duchu altright identitářů skrývat: "Na světě snad není jediný černošský režisér, který by byl schopný točit filmy v takové kvalitě jako běloši...." - vždyť to sugeruje jako genetickou danost, bože můj. 

Ať se každej vzteká nad obsazením dle libosti. Mně osobně je to u filmové adaptace naprosto u prdele a troufám si z charakteru knihy celkem s jistotou tvrdit, že autorovi by bylo už tuplem.

 

Na svém bílém koni klidně na obranu utlačovaných uživatelů, kteří úpí pod kopyty té magicky všudypřítomné přepjaté korektnosti vyjížděj dle libosti, ale fakt si nemyslím, že si tvůj vznešený štít zrovna tady PaulCZE zaslouží.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111, Duncan66, PaulCZE, Han_Quintet, Han_Quintet, Han_Quintet

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

A to, ze tou udajnou svobodou slova hrube zasahnes do prav jinych ti asi nevadi, to je v poradku nekomu znicit zivot kvuli vlastnimu fanatizmu, ze?

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Duncan66

Firmy po celom svete sú z rôznych dôvodov napádané už desiatky rokov. A na sociálnych sieťach je to už bežná prax.  Zaujímavé, už by naša spoločnosť asi nemala existovať :)

na příspěvěk reagoval Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Co chci prinest znovu? Umite kurva lidi argumentovat i jinak, nez si vymyslet lzi a stavet argumentaci na vymyslech, ktere vasi oponenti nikdy nevyrkli? Co jste to za krivaky a ubozaky?!?!?

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Gladiator15

A koho v dnesni postfakticke dobe zajima pravda? A k cemu je ti dosazeni spravedlnosti po nekolika letech soudnich tahanic s nekym, kdo o tobe siri lzi a pomluvy? Myslis, ze lide pujdou do kina na pet let stary film, protoze jsi vyhral nejaky soud? :DDD Vzdyt ty jsi uplne mimo realitu.

Zadny idealni volny trh dnes neexistuje. Lide jsou navic diky modernejsim technologiim a radove vetsimu mnozstvi dostupnych informaci o nich samotnych manipulativnejsi nez kdy drive. A snad nejsi takovy idiot a ignorant, abys nevedel, ze lez a pomluva se siri radove vetsi rychlosti a ma radove vetsi penetraci, nez nasledne uvedeni na pravou miru....

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Chen Chang je sice z tý normálnější Číny, ale Číňan to je. Zapalte ohně

Související novinky

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

17.03.2024

Epickému science fiction v režii Denise Villeneuvea se po osmnácti dnech v kinech velmi slušně daří. V neděli 17. března dosáhl snímek Duna: Část druhá celosvětových tržeb téměř 495 milionů dolarů (z… (více)

Duna 2 zdvojnásobuje víkendové tržby jedničky

Duna 2 zdvojnásobuje víkendové tržby jedničky

04.03.2024

První Duna při svém nástupu do kin měla poměrně náročnou pozici. Jednalo se sice o očekávaný blockbuster s nabušenou hereckou sestavou a režijním matadorem za kamerou, do široké distribuce však… (více)

Druhá Duna dorazí o něco dřív

Druhá Duna dorazí o něco dřív

18.11.2023

Premiéra napjatě očekávaného pokračování úspěšné sci-fi Duna z roku 2021 se opět posouvá. Fanoušci se ovšem v tomto případě nemusí vůbec chytat za hlavu, tenhle přesun je pro ně dobrou zprávou.… (více)

Dočkáme se třetí Duny?

Dočkáme se třetí Duny?

29.08.2023

Jedna by byla málo, dvě jsou fajn, ale co takhle tři? Ačkoliv vizionářský režisér Denis Villeneuve (Sicario, Blade Runner 2049) původně zamýšlel zadaptovat velkolepou sci-fi Duna spisovatele Franka… (více)

Reklama

Reklama