Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Mitchell je neslyšící po zánětu, kterým trpěl v šestnácti letech. Přesto se s úspěchem věnoval se svou snoubenkou Corinne Kennedyovou profesionálnímu tanci. Hudbu vnímal podle vibrací. Rozešli se poté, když si Corinne našla přítele. Corinne dnes působí jako porotkyně v tanečních soutěžích. Jake učí na taneční akademii. Je pozván na besedu do jedné školy, kde učí Jessica Donovanová. Jessiku učení moc nebaví, ale tanec má ráda. Má před svatbou s Kentem Krandelem. Kenta nezajímá nic jiného než obchodování v oboru IT. Je workoholik. Jake pozve Jessiku s Kentem na soukromou lekci do akademie. Kent, který neustále telefonuje se svými obchodními partnery, na lekce chodit nechce, Jessica je však nadšená a chodí pravidelně na taneční lekce s Jakem. Jessica se chce přihlásit na některou z nižších soutěží. Jake jí navrhne, aby se přihlásili do profesionální mistrovské soutěže. Oba pilně trénují a nacházejí v sobě zalíbení. Kent jí to vyčte a oba se pohádají. Jessica mu řekne, že nemají nic společného, a rozejde se s ním. Corinne přichází za Jakem, chce se k němu vrátit a přemlouvá ho, aby znovu začali soutěžit... (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Hříšný tanec zas a znovu. A ani tentokrát mě to příliš nenadchlo. Jako fanoušek akčních blockbusterů nejsem zrovna fanda filmů s tuctovými romancemi - ty můžu sledovat v reálném životě, na to nepotřebuji televizi. Vizáž Amy Smart netřeba komentovat, nějaké brýle to nemůžou zkazit. :-) Dále Billy Zane parchanty prostě umí. A nakonec Malloy... roli by odehrál v podstatě kdokoli. Jakožto neslyšící na jedno ucho jsem pochopitelně hlavnímu hrdinovi fandil, ale nemyslím si, že by hrdinův handicap z filmu dělal něco zvlášť výjimečného. Koneckonců mohou si podat ruce se seriálovou agentkou FBI Sue Thomasovou ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Horečka jedné noci o Swingu. Tak kdo je lepší, Jess nebo Kent ? Každý má totiž svoje zájmy a to hodně rozporuplné, i když jsou snoubenci. Tanec, tady konkrétně Swing jim však zamotá celý život....čemu dát přednost ? Tanci nebo lásce. Nakonec jsem byl mile překvapen, sedal jsem si k dvd s tím názorem, že to brzy vypnu, protože mně to nebude bavit. A světe, div se, já to dokoukal až do konce a fandil jsem obou aktérům. Docela milí filmeček na nedělní večer. Až na ten konec to bylo docela solidní. Dám tři hvězdy, ale myslím tak na 50% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bar = stabilita = bezpečí." Já ti Kente rozumím, ale tímto přístupem svou tancechtivou snoubenku Jessicu jistě neohromíš a hluchý tanečník Jack brzy rozvibruje své tělo tak mocně, že láska zase jednou porazí mamon. Tady zkrátka nejde o nic jiného než o kroucení boky v rytmu hudby, různé výměny partnerů a školení Kenta z bisexuality umělců. Mně to připadalo přiměřeně zábavné, neboť jsem lehkonohý tanečník, po jehož kreacích zůstávají díry v parketách, otlučené zdi a chirurgická oddělení se plní mými pošlapanými partnerkami. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé se mi moc nepozdává obsah v oficiálním textu distributora – no hold jsem asi viděl jiný film. Za druhé moc nerozumím tomu, že taneční filmy mají poslední dobou nehorázné žně. A že tahle nereálná pohádka o hluchém bývalém tanečníkovy dnes učiteli, který to se svou novou studentkou během pár dní dotáhne až na světový šampionát (ještě že autoři měli alespoň trochu soudnosti a nenechali je šampionát dojemně vyhrát) rozhodně patří k tomu slabšímu v žánru. Takže jak už vyplývá z názvu - láska tam je, tanec taky a nuda, tak tej je tam nejvíc!#! ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Trošku poopravím "oficiálny text distribútora", ten životom znudený učiteľ angličtiny je Jessica (žena) a spomínaná okúzľujúca tanečnica je zase Jake - nie Jack (muž). Ale to len tak na okraj. Príbeh je veľmi jednoduchý a určite sa nenatrápite pri odhadovaní, ako by to asi celé mohlo dopadnúť. Ešte asi stojí za zmienku, že on je nepočujúci a ona zasnúbená. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech Albuguergue a Philadelphia. (Terva)

Reklama

Reklama