Reklama

Reklama

Cirque du Freak je kočovná společnost, jejíž členové pocházejí z těch nejtmavších koutů noci... Šestnáctiletý Darren žije svůj nudný, předměstský život a toulá se ulicemi. To se však změní toho dne, kdy se jako divák dostaví na groteskní představení roztodivných a nepředstavitelných stvoření. Darren je očarován světem tak odlišným od toho, ve kterém vyrostl. Dochází k rozhodnutí a nechává se zasvětit jako učedník upíra Lartena Crepsleyho. S jeho nově nabytými schopnostmi se ovšem stává středobodem souboje mezi dvěma znepřátelenými klany nemrtvých. Je pouze na Darrenovi, aby se v prostředí plném sváru utkal ještě se svou temnou podstatou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (370)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Že bude dvojka? Prosím, prosím, prosím, prosím. Ohromne sa mi to páčilo. Konečne niečo, čo naplnilo moje jednoročné čakanie dokonale. Nenudila som sa ani sekundičku. Knihu som nečítala ale veľmi rada by som tak v najbližšej dobe spravila, lebo ma to ohromne ťahá. Nevadilo mi vôbec nič. Herci boli v poriadku, scenár bol skvelý, triky tiež veľmi dobré(aj ja chcem Flipovať). Hudba bola veľmi pekná nuž inak ako 100% nedávam.Chcem aj dvoječku! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná oddychovka pro -náctileté s pár originálními nápady (přeměňování v upíry) a hodně divně vypadajícími herci. Salma Hayek má vousy, Ken Watanabe hodně velkou hlavu a Williem Dafoe vypadá jak pedofil. I přes tyhle zvláštnosti a nevyrovnaném vypravěčském stylu to ale celkem slušně uteče a člověk se i dobře pobaví. A navíc je tady hodně dobrý Josh Hutcherson, kterého bych tomto filmu jako nového Spider-mana (když už se o něm píše jako o kandidátovi) klidně bral. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak na tohle jsem se fakt tesil a kdyz se na neco hodne tesim, dopadne to vetsinou tak, ze to je opruz. Ale tentokrat nastesti ne, naopak me to prijemne prekvapilo. Docela originalni upirskej pribeh, kterej si sice vytvari vlastni mytologii, ale narozdil treba od Stmivani s timhle nemam nejmensi problem a je to proste originalni tim spravnym zpusobem. Navic je celej dej zasazenej do vesnicky zrud, takze je porad na co se divat, cemuz taky pomaha fakt, ze to je skvele a stylove natoceny a se solidni hudbou. No a i kdyz je film, aspon pro me, hodne cerna komedie, vetsinu casu ma taky docela obstojnou hororovou atmosferu. Co se tyce hercu, Reilly je v roli upira prekvapive charismatickej a hodne me pobavil upir Dafoe, kterej vypada jak vyschlej homous z minulyho stoleti a je desna skoda, ze nema vic prostoru. Je sice fakt, ze to je misty lehce detinsky, ale srat na to, kdyz je to tak skvela zabava. Rozhodne to chce druhej dil. ()

petero 

všechny recenze uživatele

The Vampire's Assistant akosi nesplnil očakávania a je viac ako isté, že Cirque du Freak sa zaradí k The Golden Compass a Inkheart ako ďalšia nezvládnutá fantasy trilógia, ktorá skončí jedným biednym filmom. Pritom Paul sa naviac ukázal ako oveľa biednejší režisér a o veľkoleposti bratovho diela môže akurát tak snívať. Príliš zamerané na detské publikum ktoré už má Pottera či Narniu a prístupnosť tak akosi narušuje jedine výstrih Salmy Hayek, ale ani tú si človek neužije, Willema Dafoea ešte menej a upírskou mytológiou zaostavá aj za Twilight ságou čo je ozaj bieda. Film ubehol v pohode no rovnako v pohode na neho aj zabudnem. Nemá žiaden moment ktorý by stál za to, okrem výstrihu Salmy Hayek samozrejme. A ešte niečo. Josh Hutcherson mi začína byť fakt nesympatický. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Mix rychlosti Twilingu, zrůdiček z Hellboye a mihnou se tady naklonovaní mistři Yoda ze Star Wars... Myslím že největší problém u filmu je,že nemá absolutně co novýho nabídnout.Už samotný potenciál je nulový,takových rádoby přelomovýcH fantasy ság je skrátka jak mraky počínaje Percy Jacksonem,Twiling sagou končíc Zlatým kompasem. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel od 19. února 2008 až do 1. června 2008. (Chatterer)
  • Natáčelo se v New Orleans, Folsomu a Baton Rouge v Louisianě. (Chatterer)
  • Rozpočet filmu byl 40 milionů dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Vousatá Salma Hayek?

Vousatá Salma Hayek?

16.01.2008

Pro ty, kteří propadli jejímu zpěvu v Desperadovi a tanci v Od soumraku do úsvitu, je to téměř bolestná představa, ale nedá se nic dělat mexická kráska si ve své první roli po mateřské zahraje… (více)

Reklama

Reklama