Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek byl slibnej,a tak sem přivrtanej do křesla netrpělivě čekal,jakym směrem se bude film ubírat.Ale jak se tam objevily ty slintající kozatý zombie baby,a hlavní hrdinové hlavně utíkali,film upadal do průměru,a nudil víc a víc.Jen málo podobnejch filmů mě dokáže pobavit,a tenhle neni vyjímkou.Jen slabší průměr.50%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle mě fakt mile překvapilo. Jake West na sebe před čtyřmi lety upozornil velmi zvrhlým a zábavným, leč nepříliš kvalitním splatterem Evil Aliens, a myslím že můžu říct, že Doghousem jej překonal. Ne co se týče nechutností, ale kvalitou. Bavil jsem se mnohem více než u letošního Dod Sno a Lesbians Vampire Killers, ale co je hlavní, komediální stránka vyloženě nezabíjí tu hororovou - teda ne že bych se bál, ale atmosféru to má občas pěknou. Btw skvělé masky! ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Celkem veselá zombiárna, kde humor a hlášky nepřelézají hranici trapnosti, zombice jsou kočky k pomilování(až na vyjímky:)), gore není špatný, vizuálně líbivé a tak nějak se pořád něco děje. Nic světoborného, ale na druhou stranu nic otřesného. Odpočinková věcička. ...."Co kurva dělaj v lese? Možná serou. Ženský rády chodí na hajzl společně" ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase ma sklamala britská tvorba - resp. britský humor, na ktorom chcel Doghouse stavať. Zopár originálnych nápadov a snaha priniesť niečo nové (zábavnejšie) sa tvorcom uprieť nedá, no výsledok zostal niekde na polceste. Nevyhli sa totiž klasickej šablóne (chorobe) hororových movies, a tým vlastne Doghouse prichádza o moment prekvapenia a pobavenia divákov. Škoda. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama