Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Zdendin odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát odpad a nelze jinak. I když Teletele se mi celkem líbilo a mám tuhle dvojici celkem rád, tak vykrádat pořad Uvolněte se prosím, tak že udělají jeho úplnou kopii, to je podle mě dost ubohý. Hoši tím jste se u mě dost shodili. To nejste schopný vymyslet nic vlastního alespoň malinko originálního ? Navíc ani ty rozhovory s hosty nejsou moc vtipné. Prostě ztráta času. Bohužel je to tak. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jestliže má úspěšná česká lokalizace zavedeného televizního zábavného nedramatického formátu v Česku svůj vzor v mutaci late night show Jana Krause Uvolněte se, prosím..., pak téměř její antitezí a noční můrou české televizní zábavy je Mr. GS. Co Jan Kraus zvládá s nadhledem a elegancí, tam jsou pánové GS ušmudlaně přízemní... Jako obvykle, když dva (až tři) dělají totéž, není to vždy totéž... ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Co na tohle říct... Dvojice Genzer, Suchánek je zkrátka vyčpělá jako prase a jejich snaha o nováckou talkshow stylu "Uvolněte se, prosím" nemohla dopadnout jinak. Sám jsem se odvázal, že se na několik posledních dílů podívám a pobavil jsem se jenom u Jana Nedvěda, jenže ne díky otázkám moderátorské dvojice, ale díky Nedvědově vlastní blbosti (jeho písničky jsem měl rád, ale Pavlínka?). Jinak jsou otázky pro hosty vždy totálně mimo mísu (ptát se vařičky piva, jak často se ožere?), navíc jsou trapné, blbé a podle reakcí diváků prý "vtipné". Tím pádem dávám jednu hvězdičku za Václava Koptu, který jim tam k tomu hraje. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

když už se člověk donutí nepřirovnávat tohle neštěstí k o mnoho tříd lepšímu Uvolněte se, prosím, okamžitě mu naskočí zase stále ještě poměrně koukatelné Tele tele... ale tohle je prostě křeč, nemastné, neslané a povětšinou bohužel dost trapné! 20% ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Desetinásobný odpad. Genzer se Suchánkem jsou neuvěřitelně trapní a vtip, který by byl alespoň trochu inteligentní se jim povede asi tak jednou do deseti let. Hosté, kteří přijdou, a mohli by být velice zajímaví, jsou pravidelně zesměšňováni moderátory a když už se blíží něco zajímavého z úst hosta, Genzer nebo Suchánek do toho skočí a udělají nějakou kravinu. Host pak kolikrát ani nic neřekne a pořad prostě postrádá význam. Kopta, ze kterého byl v tomto pořadu udělán naprostý vůl je však velmi dobrým hudebníkem a pro tento exkrement je ho velká škoda. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama