Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

dainio 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení nechápu ! Mě tenhle pořad vždy pobaví a příjemně naladí. Zejména, Bob Klepl a Martin Zounar jsou opravdu jistotou dobré zábavy...ale samozřejmě, že ani Bendová není špatná. Jenom, ta Holubová mi tam nějak "neštimuje". To ovšem ale nijak nesnižuje hodnocení -- já s naprostým klidem dávám 4 hvězdy !!! ()

Jendus 

všechny recenze uživatele

Hlavne za spontannost, se kterou je to toceno a na ktere rovnez porad stavi jako na zakladnim kameni. Mnohem radsi si poslechnu humor (i kdyz obcas trapnej), jez neni sroubovite a umele napsanej a pripravenej predem... Kdo z nas nekdy nebyl pristizen s trapne recenou historkou?... Rozdil je v tom, ze tady to divaci nechteji odpoustet a tolerovat... Ja to ovsem beru jako neoddelitelny klad. ()

Reklama

topol999 

všechny recenze uživatele

co se tu hodnotí, kvalita nebo to, že to natočila Prima s hercema z VKV??!! I přesto vše, se jedná o velmi slušný pořad, který mě prostě a jednoduše baví: Morávková je chytrá, Bendová krásná, Klepl vtipný a Zounar ujetý až někdy vtipný..... 80% jo a zapomněl jsem na pohodového a hláškujícího Péťu Vondráčka. Nechápu tu zášť... ()

MooNster 

všechny recenze uživatele

Aktuálně nejzábavnější TV pořad co můžeme na obrazovkách vidět navíc s výborně vyváženou porotou - tupý kuchař Martin Zounar, který se vždy spolehlivě ztrapní, naproti němu vtipný Bohumil Klepl. Krásná Alice Bendlová, která buď neví nebo řekne nějakou hloupost a Dana Morávková, která se snaží vypadat chytře. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

S tímhle pořadem šlápla Prima hodně vedle. Připadá mi i trochu „úchylný“. Nějaká naše „celebrita“ si sedne a další „celebrity“ si zaváží oči a hádají, co dělá. Popravdě nechápu, jak někdo může ztrácet čas u takovéhle blbosti. Škoda, že v našem národě se nachází tak málo inteligentních lidí, jako jsem já :-). Podle testu mám IQ 60-70 :-). Což je debilita :-(. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama