Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Dana Morávková mě překvapuje svou intuicí a bystrostí, Alice Bendová zase tím, jak andělsky neustále působí, Bohumil Klepl mě irituje tím, jak moc se opakuje a Martin Zounar mě unavuje svým primitivním humorem. Petr Vondráček je "hrozně zajímavej" (to jsou jeho slova...), každopádně nestíhající vtipně a trefně reagovat na hadačskou čtverku, a svým nelogickým přístupem przní soutěžícím šanci k výhře. Nicméně se na to dá koukat, a občas je to i docela sranda. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je zde v módě kritizovat tvorbu našich komerčních televizí (ano, kdo to ještě neví, Nova i Prima jsou televizemi komerčními ;) ), já kritizovat nebudu. Pořad, kde takzvaní hadači (bohužel pořád ve stejném složení) hádají povolání člověka, není sice ničím převratným, ale jako oddychovka po práci nebo jako kulisa při večeři to poslouží dostatečně. A to i bez větší újmy na divákově psychické kondici. Občas je to docela vtipné, ale někdy to zase zavání trapností. Holt od tuzemské televizní produkce zábavných pořadů nečekejme žádné zázraky. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Podle mého je "Hádej, kdo jsem!" povedený pořad, u kterého se člověk zasměje i zapřemýšlí. Kvarteto "hadačů" je velmi dobře poskládáno, ovšem po odchodu Dany Morávkové už to není ono. Pravidelně nesleduji, ovšem je to jeden z mála televizních pořadů, u kterého divák (já) vydrží a nemusí se nudit. Jediným problémem může být pouze dlouhodobé vysílání a s tím spojené vyčerpání profesí, opakující se humor, atd. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

S tímhle pořadem šlápla Prima hodně vedle. Připadá mi i trochu „úchylný“. Nějaká naše „celebrita“ si sedne a další „celebrity“ si zaváží oči a hádají, co dělá. Popravdě nechápu, jak někdo může ztrácet čas u takovéhle blbosti. Škoda, že v našem národě se nachází tak málo inteligentních lidí, jako jsem já :-). Podle testu mám IQ 60-70 :-). Což je debilita :-(. ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

A proč se to jako hodnotí? Když už, tak odpad. Naprosto se ztotožňuji s DaViD´82 a jeho komentářem. Vždyť je to tak obrovská trapárna, že to snad ani není možné. X lidí dřepí dnem i nocí u televize a čučí na to, jak je to velmi nečekané. "Och, tak v tom případě musíte být nájemný vrah na volné noze!" dí Zounar. "Ano!" haleká Vondráček a společně se napijí minerálky. Tak já nevím, co tím která televize chce dokázat? A co já chudák? Přijedu k těmhle prarodičům o svátky či všední večer a musím na to zírat taky, nedá se před tímto vředem televizním utéci! Oficiální text distributora tady snad psal naprostý demagog. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama