Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jdu vejš, než bych měl, pač... Měl jsem tu možnost hodit si kompars ve VKVčkách, takže jsem se čirou náhodou setkal se Zounarem, byla tam i Danča Morávková a musím říct, že tenhle pořad si na nic nehraje. Viděl jsem jen pár dílů, to ano, ale na druhou stranu, z těch pár dílů byla cítit uvolněnost, lehkost, ale v jednom dílu i únava. Myslím, že točí několik dílů najednou a je to poznat... Jinak odpadové hodnocení jsou tu dle mě celkem mimo - pač a protože v rámci české televizní zábavní scény je tohle přímo luxus. ()

raelz 

všechny recenze uživatele

Odpad? Nechápu. Vondráček naprosto exceluje, je vidět, že si to moderování užívá a nebere to příliš vážně, Klepl solí vtipné komentáře (podle mě se jeho vtipy neopakují, přesně vždy vychytá, kdy s jakým přestat) a na půvabnou Morávkovou (škoda jí ve Vztazích a vůbec škoda všech těch "mrch" které hraje..) je radost koukat. Jeden z nejlepších zábavních show. ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle sdílím názor co to tady dělá, jestliže je tady zrovna tohle, pak se dočkáme i Riskuj, Milionáře a podobně.. Ale nesdílím tedy ani náhodou názor na hodnocení tohoto pořadu. Asi záleží na tom, jak vám padne do noty tahle čtyřka, mě nevadí, pan Klepl je podle mě sympaťák, nikdo z tý pětky mi neni protivnej a ani ten seriál. Občas je to celkem sranda, je to pohodová kulisa.. Jako odpad to pro mě určitě není, když tohle hodnotíte jako odpad, jak hodnotíte třeba VéKáVéčka, Doktora z hor, Ulici a podobný kraviny co ta vaše zlá, ošklivá, komerenční televize vysílá? Samozřejmě je to otáka vkusu, ale s s odpadem už trošku podle mě chybí soudnost.. Je to takovej průměr soutěžních pořadů a tady zbytečně podceněný. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Docela mě zarazilo tak nízké hodnocení. Vypadá to tak, že co český pořad, to špatné hodnocení. Neříkám, že se jedná o ten nejzábavnější pořad, který kdy vznikl, přesto na tak jednoduchém principu vznikl zajímavý soutěžně laděný pořad, který mě nějakou dobu bavil. Na druhou stranu jsem moc dílů neviděl, ale dovolím si hodnotit, pochybuju, že by se všechny díly od sebe razantně měnily. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

V poslední době sleduji tento pořad poměrně pravidelně a rád se na něj vždycky podívám. Jistě, není to o žádných vědomostech, spíš takové trošku soutěžení ve více lidech, kdo uhodne jako první ono povolání. Hodně mě zde překvapila paní Morávková, která uhodne, řekl bych, tak dvě třetiny povolání a 90 % známých osobností. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama