Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Alice Bendová, tak se na to nedokážu podívat ani okem muže, natož milovníka televize. Čtyři "hvězdy" hádají profesi neznámého civilisty, který si užívá 15náct minut slávy vedle Petra Vondráčka, který dokáže hodit hlášku, po které přepínám program(a to nemluvím o Bobovi ...). Nedokážu pochopit, jak se moji rodiče mohou pravidelně na tento pořad dívat a bavit se smíchem, který se rozléhá po celém našem bytě (ano, i přes zavřené dveře ...). Pořád, který dokazuje, jak hluboko dokáže klesnout nejen televize, ale také diváci, kteří s přehledem "Hádej, kdo jsem!" televizním pořadem roku.... Primě roste sledovanost, pomyslná kvalita pořadů však upadá ke dnu. Co bude dál? Pokud nepřijde kouzelník, tak jedině "Hádej, kdo nejsem!". PS: cca 60 let po What's my Line je tohle trochu výsměch divákovi v ČR:). ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jdu vejš, než bych měl, pač... Měl jsem tu možnost hodit si kompars ve VKVčkách, takže jsem se čirou náhodou setkal se Zounarem, byla tam i Danča Morávková a musím říct, že tenhle pořad si na nic nehraje. Viděl jsem jen pár dílů, to ano, ale na druhou stranu, z těch pár dílů byla cítit uvolněnost, lehkost, ale v jednom dílu i únava. Myslím, že točí několik dílů najednou a je to poznat... Jinak odpadové hodnocení jsou tu dle mě celkem mimo - pač a protože v rámci české televizní zábavní scény je tohle přímo luxus. ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení nechápu ! Mě tenhle pořad vždy pobaví a příjemně naladí. Zejména, Bob Klepl a Martin Zounar jsou opravdu jistotou dobré zábavy...ale samozřejmě, že ani Bendová není špatná. Jenom, ta Holubová mi tam nějak "neštimuje". To ovšem ale nijak nesnižuje hodnocení -- já s naprostým klidem dávám 4 hvězdy !!! ()

MooNster 

všechny recenze uživatele

Aktuálně nejzábavnější TV pořad co můžeme na obrazovkách vidět navíc s výborně vyváženou porotou - tupý kuchař Martin Zounar, který se vždy spolehlivě ztrapní, naproti němu vtipný Bohumil Klepl. Krásná Alice Bendlová, která buď neví nebo řekne nějakou hloupost a Dana Morávková, která se snaží vypadat chytře. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Dana Morávková mě překvapuje svou intuicí a bystrostí, Alice Bendová zase tím, jak andělsky neustále působí, Bohumil Klepl mě irituje tím, jak moc se opakuje a Martin Zounar mě unavuje svým primitivním humorem. Petr Vondráček je "hrozně zajímavej" (to jsou jeho slova...), každopádně nestíhající vtipně a trefně reagovat na hadačskou čtverku, a svým nelogickým přístupem przní soutěžícím šanci k výhře. Nicméně se na to dá koukat, a občas je to i docela sranda. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama