Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

HappySmile odpad!

všechny recenze uživatele

Teda vážně by mě zajímalo, na čem ti filmaři jeli... Tak absurdní a naivní film jsem asi ještě v životě neviděla. Natočen je stylem pro děti do 6 let, ale tématem (násilí, sexuální obsah) rozhodně pro děti není. On to vlastně ani není horor, jak je napsáno v popisku. Těch pár mrtvol, co se tu objeví, je v každém druhém filmu nebo seriálu a nic jako napětí, strach či nějaké brutální scény nečekejte, takže vážně nechápu, co se tím básník snažil říct... Vlastně jsem to celou dobu sledovala se zdviženým obočím a přemýšlela, jestli to myslí vážně nebo to byl jenom špatný vtip... ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Jones a Leprechaun bola na svoje pomery celkom vydarena kravinka na ktorej sa dalo pobavit, v klude pozriet a cloveku z toho hned neprislo zle. Asi preto som siel aj do jeho dalsieho filmu s tragickym nazvom Rumplcimprcampr. Kedze to dopadlo asi najhorsie ako dopadnut mohlo Triloquista som si pustil s naivym vyrazom na tvari ze horsie to uz byt nemoze. Jones opat nesklamal a vyprodukoval tak nehoraznu hovnovinu ze jeho dalsi film si pozriem uz len z dovodu ci sa este dokaze prekonat. V tejto chvili mi to pripada absolutne nemyslitelne. Vedzte ze som za vsetky mozne chore nechutnosti a zvratenosti vo filmoch ale naozaj nevidim nic cim k tomu Jones tymto filmom prispel. ()

Reklama

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná kok...a, která nemá s filmem nic společného...nelogické stříhy, efekty, které dávají vědět kilometry daleko, jak to tvůrci udělali...(myslím tím, že když chtěli aby na scéně vypadalo, že loutka střílí z brokovnice, tak jen ji posadili na zem a brokovnici opřeli o jeho nohu....)...nevěřil jsem ani na vteřinu, že loutka se opravdu hýbe či že je vůbec nebezpečná...(Chucky to dokázal)...no prostě hnus a jasný odpad...scénář mimo, hudba mimo, postavy mimo...nic nefunguje... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký režisér Mark Jones má záľubu v točení nízkorozpočtových, béčkových horrorov o malých, skazených potvorách. V roku 1993 odštartoval svoju kariéru snímkom "Škriatok" (Leprechaun) o dva roky neskôr vznikol pod jeho taktovkou film "Rumplcimprcampr" (Rumpelstiltskin), no a v roku 2008 prišiel na rad titul "Vražedná bábka" (Triloquist). Ten som si práve teraz pozrel. Podobne ako v predchádzajúcich dvoch prípadoch to bolo hodne uletené. Bola to taká vcelku zábavná, oplzlá, drsná, bizarná, horrorová somarina. Pobavil som sa pri tom. ** ()

r.lily odpad!

všechny recenze uživatele

Ten nejlepší odpad, který jsem doposud viděla. Je to tak špatný, že to už nikdy nic nepřekoná a doteď nechápu, o čem to bylo a proč se to dělo. Naprosto bez souvislostí, scény, které tam někdo přidal omylem a jako TOP soundtrack, který zní, jako kdyby ho dělal Troška k Z pekla štěstí. Rozhodně doporučuji pro ty, kteří se rádi zasmějí těm nejšpatnějším filmům. Myslela jsem si, že nic horšího než Dragon nebo Trhni si už být nemůže, ale co se nestalo .. VYNIKAJÍCÍ !!!!! ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama