Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po smrti své matky zůstávají sourozenci Norbert a Angelina sami. I když - až tak úplně sami nejsou - po matce jim zůstala ošklivá dřevěná loutka, která jim nahrazuje třetího do party. Po mnoha letech kdy se tak porůznu potloukají po různých příbuzných, nápravných zařízeních a podobně se Angelina rozhoduje - vyrazí s Norbertem a loutkou do Las Vegas, kde získají nehynoucí slávu jako břichomluvci (mluvení obstarává loutka). A pro svůj plán je Angelina ochotna udělat cokoliv ... Celý film se velmi zdařile pohybuje na tenké hranici mezi maximálním pětihvězdičkovým úletem a totální a bezkonkurenční sračkou. Pochybnost příběhu nahrazuje brutalita, s jakou se Angelina vyrovnává se svými vnitřními tlaky - a to vám říkám, že budete překvapeni co všechno Angelina (ať už sama, nebo leckdy s pomocí loutky) dokáže. Ač jsem rád, že jsem tenhle filmeček viděl - znovu už si ho rozhodně nepustím - takovej masochista zas nejsem... ()

NICOX odpad!

všechny recenze uživatele

Nejenom, že to bylo strašně špatný, ale ono to bylo tak strašně špatný, že se tomu ani nedalo smát. A to je to nejhorší, co může bejt. Některý filmy jsou sice hrozný, ale když už nic jinýho, můžete se tomu aspoň zasmát a ten film si určitym způsobem "užít". U Vraždící loutky sem umírala nudou. Jeden z nejhorších filmů, který sem kdy viděla. 0 % ()

Reklama

r.lily odpad!

všechny recenze uživatele

Ten nejlepší odpad, který jsem doposud viděla. Je to tak špatný, že to už nikdy nic nepřekoná a doteď nechápu, o čem to bylo a proč se to dělo. Naprosto bez souvislostí, scény, které tam někdo přidal omylem a jako TOP soundtrack, který zní, jako kdyby ho dělal Troška k Z pekla štěstí. Rozhodně doporučuji pro ty, kteří se rádi zasmějí těm nejšpatnějším filmům. Myslela jsem si, že nic horšího než Dragon nebo Trhni si už být nemůže, ale co se nestalo .. VYNIKAJÍCÍ !!!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký režisér Mark Jones má záľubu v točení nízkorozpočtových, béčkových horrorov o malých, skazených potvorách. V roku 1993 odštartoval svoju kariéru snímkom "Škriatok" (Leprechaun) o dva roky neskôr vznikol pod jeho taktovkou film "Rumplcimprcampr" (Rumpelstiltskin), no a v roku 2008 prišiel na rad titul "Vražedná bábka" (Triloquist). Ten som si práve teraz pozrel. Podobne ako v predchádzajúcich dvoch prípadoch to bolo hodne uletené. Bola to taká vcelku zábavná, oplzlá, drsná, bizarná, horrorová somarina. Pobavil som sa pri tom. ** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jistá..."umělkyně(zkušenosti s černou magií) a matka(tsss..)" nemá prachy na nájem...předávkuje se(injekční stříkačka je taky řešení).Zůstanou tu po ní dva sirotci(roztomilý malý zmetci)...Za nějaký čas už dospělá pohledná dcerunka(výkvět všech ctností,ne v to opravdu nedoufejte)...je to zvrhlá,úchylná děvka,její pošahanej brácha(s výrazem debila)...není o moc lepší a břichomluvecká loutka(to něco zažijete),kterou nejspíš vyřezal nějakej perverzní magor(práce se dřevem je tak povznášející)...se vydávají na krvavou cestu za nadějnými zítřky."Policajti,bojte se!!". ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama