Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Vôbec to nebolo také zlé ako tu na csfd koluje. Síce aj raiting na BD je prehnaný(7/10), ale stále ide o totálnu oddychovku o čom svedčí aj tretí rozmer. Prvý diel bol originálny, druhý zábavný. Ďalšie pokračovanie sa snažilo byt tiež už len zábavný... škrípalo to dosť, no pozerať sa naň dalo. Nezvratný osud 4 je opäť len ďalšia šialená jazda, ktorá sa na nič nehrá a ide jej o jediné tj. zarobiť na tretom rozmere a potešiť fanúšikov ďalšími vraždami. Už od úvodných titulkov som zistil na akú vlnu sa mám naladiť a film som si užíval. Zatiaľ čo v prvom diely boli vraždy, ktoré riadila nasraná smrť veľmi, ale veľmi "náhodné" tu sa veci hýbali samé od seba až mi to prišlo totálne uletené. Dej skoro žiadny resp. totálny xerox toho čo sme už videli. Vraždy boli stále funny a 3-D tomu pridalo na hviezdičke. [Videl v Kine] ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Koukám, že 3D vrací kinematografii o nějakých sto let zpátky, kdy byla především atrakcí bez větších ambicí a málokdo ji bral jako nový umělecký směr. Jakmile tehdy ono okouzlení pohyblivými obrázky vyprchalo, bylo třeba diváky oslovovat novými věcmi a objevovat nové možnosti média - říkejme tomu přirozený vývoj. Okouzlení z 3D vyprchalo velmi záhy (Avatar je jen jeden a v kinech ho nehrají donekonečna...), a to především díky těmto urážlivým hnusárnám - přirozený vývoj? Z hlediska marketingu ano, z hlediska umění spíše degradace. Nezvratný osud 4 je odvarem již dvakrát provařeného a tentokrát mě už ani ty mordy nebavily. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Děs běs. Jediný Nezvratný osud, kde mě štvaly úplně všechny nudný postavy, "vynalézavost" úvodního masakru je fakt nulová, stejně jako dalších smrtí, který stojí za hovno. Neskutečně otravný je obzvlášť následující: Pět minut scéna, jak se všechno možný rozhejbává a člověk ví, že se schyluje k nějaký bizarní smrti, nakonec to všechno byla jen falešná stopa a nebožáka zasáhne jen tak nahodilej letící předmět, co se náhodou odmrštil od nějakýho jedoucího auta. Navíc je to furt to samý, parta přežije, chvíli nevěřej, že je smrt chce stejně dostat, pak se dozví, že se už několikrát stalo, následuje klasickej děj, kdy se snaží někoho z nich zachránit, aby řetěz přerušili, což se jim nepodaří a stejně všichni zkapou. Proč já se na to vlastně dívala? Ztráta času. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čtyřka je bohužel jen průměrnou a sterilní podívanou bez nových nápadů a výrazných překvapení. A pokud jeho nálepka 3D má být pro někoho záminkou kvalitnějšího filmu nebo vyššího hodnocení, kašlu na to a budu si trvat na svém. Létající šroubováky a pneumatiky jsou fajn, ale nesmí to stát jenom na nich. Přesto mohl výsledek dopadnout i hůř, nuda se díky slušnému bodycountu a krátké stopáži jen tak nedostaví a to se taky počítá. Varováním pro vás bude, abyste u něho vypnuli mozek a přistoupili na jeho pravidla. Pokud tak neučiníte, zůstane vám na jazyku jen nepříjemná pachuť a v peněžence zase o trochu víc místa. Jediní, kdo jsou tak opravdu spokojení, jsou jeho tvůrci. Díky balíku, co jsme zanechali v pokladnách kin, si nyní mnou ruce a přemýšlí už o dalším pokračování. Otázka ale je, jestli něco takového budeme chtít opět vidět. 5/10 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Nastavovaná, klišovitá a plytká teen scénáristická moderna nového žánru "teen horor", který však oplývá jen naprosto mizivým minimem původních hororových prvků. Pokud jste se dobrovolně rozhodli, že si toto dílo necháte ujít, tak věřte, že jste nepřišli o nic víc, než pár střev, roztrhaných končetin a perfektně vypadajících, učesaných a nalíčených "chicks". Film v podstatě s bídou drží na vcelku nápaditých a brutálních úmrtích, na něž vám bude nabídnut poměrně detailní pohled díky zvídavé kameře lačnící po krvi. Zbytek je jen úmyslně špatně nerozmíchaná kaše. Pokud má takto vypadat moderní pojetí hororu, tak by se raději měl tento aktualizovaný žánr zrušit. Přestává mít totiž s hororem cokoliv společného. Je to pošlapání a zesměšnění hororového žánru jako takového. Jakási neúcta podstaty filmového hororu, jeho vzniku a vývoje, trvajícího již jedno století:) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • V jednom záběru vidíme, že pistole na hřebíky má spoušť, která se musí zmáčknout. Později ale střílí tak, že se odráží od země. (Duoscop)
  • Při závodě Nascar hraje píseň „Devour“ od skupiny Shinedown. (Duoscop)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama