Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

teutates 

všechny recenze uživatele

No neviem čo napísať, pretože toto pokračovanie neprinieslo žiadne oživenie a taktiež aj ta kvalita prevedenia mi pripadala dosť lacná... Final Destination vnímam ako len zašlú slávu prvých dvoch častí, ktoré sa ako tak dali. Celková myšlienka je fajn, ale v podstate to same dokola v trochu inej "deke"?! 4/10 viac určite nie... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Strašně blbé co se děje a dialogů týče, navíc i přakvapivě špatně zrežírované a s nepovedenými digitálními efekty, až jsem si kolikrát vzpomněl na příšerný Wrong Turn 3. Žádný originální nebo zajímavý děj jsem nečekal, ale ta mizerná formální stránka mě opravdu nepříjemně zaskočila. Závěr v kině byl sice mírně napínavý, ale výsledný dojem již výrazněji spravit nedokázal. A když v poslední scéně hlavní hrdina s tajuplným tónem v hlase pronese větu (spoiler):"Co když to bylo v plánu už od začátku?", nemohl jsem se nezasmát. Tvůrci evidentně ani po třetím pokračování (nebo snad po třetím remaku?) nemají tak úplně ujasněná pravidla hry, postavy si zas a znova cucají "řešení" vyloženě z prstu a celé to působí čím dál tím víc směšně. Už to prosím skončete, dík. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Je to sen? Nebo hlas v hlavě? Prostě jen vize nedávající smysl….. Může se zdát, že řetězové efekty způsobující již počtvrté divné nehody nepřinesou nic nového. Za sebe říkám: OMYL! Pokud k nim přistoupíte s velkou dávkou nadhledu a touhou bavit se morbidností a krásou úmrtí, budete-li s úsměvem na rtu očekávat ,,ten okamžik“, nemusí být těch 77 minut utrpením. Lituji jen, že jsem film neviděl ve 3D, protože je určitě zábavnější než Valentýn. Z celé série čtyřku řadím za úvodní film. Což stejně jako fakt, že NIKDO NEŽIJE VĚČNĚ vlastně nic neznamená. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak aby sme si to zrekapitulovali. Kazda cast sa nataca kazde tri roky (2000, 2003, 2006 a 2009). Jednotku a trojku natocil James Wong a dvojku a stvorku kaskader David R. Ellis, co sa preukazalo aj v dvojke brutalnou havariou na ceste alebo terajsou havariou na pretekoch - proste havarie su Ellisove speciality :-) V jednotke vybuchlo lietadlo a v trojke sa povolili koliecka na husenkovej drahe, ak ste trojku nevideli, urcite si mozete domysliet, ake to malo nasledky. Vsetky dalsie casti nemozu priniest nic nove, jedine ak desiatky roznych necakanych brutalnych umrti, pri ktorych niektori ludia so slabsou povahou otacaju hlavou do vsetkych smerov hlavne prec od platna alebo obrazovky. Tak ako sa mi vlastne pacila stvorka? Mam zmiesane pocity, ale urcite viac, nez trojka. Ta explozia v kine nemala chybu a pacila sa mi viac, ako samotna havaria na zaciatku, kde bolo pouzitych az prilis vela citelnych alebo na dnesnu dobu nie prilis kvalitnych vizualnych efektov. Proste Ellisovi sa dvojka podla mna podarila lepsie. Zatial moje najoblubenejsie casti su teda dvojka a jednotka, ale uz by s tym asi mali tvorcovia skoncit, lebo to uz nic nove priniest nemoze, jedine by to mohlo ist dolu vodou, tak ako SAW. Reziser David R. Ellis natocil este napriklad CELLULAR (2004) s Kim Basinger alebo HADI V LETADLE (2006) so Samuelom L. Jacksonom. _________ Bobby Campo - (Nick O´Bannon) +++ Shantel VanSanten - (Lori Milligan) +++ Nick Zano - (Hunt Wynorski) +++ Haley Webb - (Janet Cunningham) +++ Mykelti Williamson - (George Lanter) +++ Krista Allen - (Samantha) +++ Andrew Fiscella - (Mechanik) +++ Justin Welborn - (Rasista) +++ (Videl v kine 08.09.2009) +++ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 10/10/// +3D efekty, hezcí herci, některé smrti -je to pouze taková jednohubka, rozuměj, je to krátké a dělané pro efekt, nijak to mytologii série neprohlubuje, ve scénáři to nepřináší to nic nového/// Na tomto filmu je jasně vidět (kromě zmíněného 3D obrazu), že vznikl právě a jenom kvůli této technické vymazlenosti. Nebýt jí hodnotil bych film 50ti procenty, což mimojiné opět potvrzuje sestupnou tendenci této série. Navíc se skoro vytratila atmosféra. Jediná scéna kdy jsem opravdu cítil úzkost byla ta scéna v tom kadeřnictví. Ta se vyloženě vydařila. Ostatní úmrtí jsou takové, že nenadchnou ani neurazí. Chtělo by to příště přitvrdit, víc detailů, víc postav a větší stopáž. Ale abych jenom nekritizoval. Postavy jsou sympatické a hezké. Herci hrají dobře, akce je velmi slušná a efekty? Z nich jsem nadšenej. Pocit kdy jsem uhýbal odlétávajícím kouskům z auta byl neuvěřitelnej. Stejně tak i jiné 3D efekty. Navíc se tvůrci tento prvek snažili do filmu zapracovat kam jen to šlo, takže v tomto směru si užijete. A vlastně jsem z kina odcházel s dobrým pocitem. Tak co kde myslíte, že smrt udeří příště?/// Celkem 70%/// ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Prvý film série, ktorý obsahuje sexuálnu scénu. (ČSFD)
  • V jednom záběru vidíme, že pistole na hřebíky má spoušť, která se musí zmáčknout. Později ale střílí tak, že se odráží od země. (Duoscop)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama