Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Tak mám první šestici 20 minutových epizod za sebou a dojmy jsou značně rozporuplné. Na jednu stranu mě fakt baví nekorektní a hodně přisprostlý humor, ale na druhou stranu mi vadí sitcomovské pojetí (naštěstí bez umělého smíchu) a tudíž hodně přestřelené zápletky. Je to škoda, protože mám tyhle šílené seriály o teenagerech rád a Prcičky, ke kterým je tenhle seriál mnohými (a trochu nepochopitelně) přirovnáván, tak zůstávají nepokořeny. Možná taky proto, že bych radši, aby takový seriál hrál i na trochu vážnější strunu. Uvidíme, jak na tom bude druhá série. Hodnocení série: 3/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Druhá série si nečekaně polepšila a právě tom, co jsem ji vytýkal. Zápletky jsou tentokrát uvěřitelnější a reakce postav reálnější. Vtipy jsou tak mnohem údernější a i když opět staví na absolutně pubertálním a často i dost nechutném humoru, mě to prostě baví. Zejména to neustálé pošťuchování mezi kámošema a často i dost brutálně podané nadávky. Kadence (nejen) slovíčka "fuck" je opravdu vysoká a výbuchů smíchu též narůstá - některé dialogy a hlášky jsou fakt smrtící. Hodnocení série: 4/5 --- TŘETÍ SÉRIE --- Třetí řada zase skočila o malý krůček zpátky, zejména v posledních dvou dílech sklouzla do přehnané a často i docela trapné šablony po vzoru první série. Naopak první čtyři díly byly naprosto vynikající. Ve výsledku mě seriál bavil, leč sitcomové ladění a absence příběhu mě trochu zklamalo. Hodnocení série: 3/5 ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

opravdu povedený "prcičkovský" seriál o čtveřici středoškoláků, kterým jde vlastně jen o jedno - konečně si poprvé zasouložit.. mezi elitu tihle čtyři rozhodně nepatří, z čehož plyne, že jejich snahy končí v drtivé většině případů katastroficky.. o průsery a sprostý humor tu není nouze a suché glosy brýlatého Willa mě při sledování nejednou srazily do kolen.. závěrem bych snad jen dodal, že ačkoli seriál místy (resp. neustále:) přehání a žene situace do extrémů, ve výsledku je to všechno až neskutečně uvěřitelné, pravdivé a každý (z nás chlapů) se v tomto seriálu zajisté nejednou najde.. "Roses are red, violets are blue, your dong is massive, I want to blow you." P.S.: už se moc těším na The Inbetweeners Movie :) ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Je to slušný teen komediálny seriál. Zasmial som sa viac než dosť. Briti vedia robiť humor. Bohužial mi tu vadila jedna vec. 4 chlapcov sú až moc veľký dementi a až príliš neúspešný. Keby zasunuli aspoň občas divák by bol viac napätý kedy im to vyjde a kedy nie. Ako povedal jeden užívateľ, ťažko sa mi im fandilo. Tiež je problém, že sa to stále točí len okolo toho jedného, takže sa seriál začína postupne opakovať. Ale aby som len nekritizoval tak je tam niekoľko dobrých vedlajších postáv (napríklad riaditeľ školy). 70%. Prikloním sa k trom hviezdičkám, lebo štvrtú pridám pri filme. A ten si zaslúži totožné hodnotenie ako seriál, lebo má rovnaké kvality aj chyby seriálu. Nechápem taký rozdiel v hodnotení. ()

Gazy 

všechny recenze uživatele

Seriál o bandě naprostých loserů, který až nebezpečně útočí na divákovu bránici. Tahle parta nadržených náctiletých geeků dokázala i za těch pouhých šest epizod vytvořit několik kultovních momentů, na které se nemůžu vynadívat a pouštím si je pořád dokola. Celá šestice dílů je naprosto skvostná, prošpikovaná bezchybnými hláškami a správně mířenými gagy. Tvůrci si rozhodně nebrali s ničím servítky a některé pubertální dialogy prostě berou dech. Jen by to chtělo větší epizodový nášup. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Typicky anglicky a tým pádom celkom z ostra a bez servítky poňatý seriál o 4 looseroch s libidom niekoľkonásobne prevyšujúcim IQ. Všetky epizódy sa tak rovnako nesú v morálne rovnako zvrhlej a nadržanej nálade v sprievode gulometnej paľby slovíčka "fuck" na X spôsobov. Baviť sa na neskutočne trapných a ponižujúcich situáciách samozrejme dá (je to britský seriál!) veľmi slušne, horšie to mám so samotnými postavami, ktoré mi akosi stále nie a nie úplne prirásť k srdcu. V reále by vás pri pohľade na takúto ubohú obmedzenú štvorku napadlo veľmi veľa opovrhujúcich nadávok, v seriáli by som im mal očividne fandiť... Bohužiaľ, nedá sa. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama