Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojke obrovský posun hore - ubudlo prvoplánových nechutností a pribudlo kreatívneho zhúleného humoru. Navyše tretí Harold a Kumar funguje úžasne aj ako vianočný film; je tu prítomný hlúpy úsmev na tvári, Neil Patrick Harris spieva koledy a dostáva kopance do tváre, príde aj animovaná časť s diabolským snehuliakom, sneží tu kokaín, Kumar dostane najlepší a najnebezpečnejší darček na svete a všade počuť detský smiech dievčatka, ktoré je neustále na drogách. No Veselé Vianoce :-) P.S.: Možno príde aj Santa Claus s masívnym krvácaním z hlavy ;-) 70%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Waflebot je super! Scéna kdy NPH kopne do našeho androida, aby už mu dal pokoj a z robota se ozve jen auch, považuji letos za nejsměšnější. Podobně jako televizní reklamu, ve které malé dítě zasáhne proud, když olízne toustovač. Jinak je to docela slabota a moc na tom nezmění ani sestřelený Santa nebo Elias Koteas v roli ukrajinského gangstera. Danny Trejo potěší, ale zvykli jsme si že ho máme zhruba v 10 filmech ročně. Těším se na 4. díl, i kvůli několika málo povedeným scénkám stojí za to Harolda s Kumarem omrknout. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia si nedávajú servítku pred ústa, čo dokazuje scénka s katolíckymi kňazmi, malými deťmi a vankúšovou bitkou. Niektoré scény ma takmer šokovali (plastelínový penis ma len zaskočil, ale ten naozajstný... ). A niektoré hlášky boli tak nádherne primitívne, že som skoro spadol zo stoličky („Poď mi namrdať dieťa.“). Je tu plno skvelých vtipov (tlmočník, srnka, Ku-Klux-Klan, návrat Neila Patricka Harrisa ako Neila Patricka Harrisa). ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

I na potřetí poměrně zdařilý vyhulený výplach, který těch pětaosmdesát minut funguje asi tak, jak má, pár scén je vyloženě přestřelených, ale zase je fakt, že se pohybujeme v areálu s hustotou zajointování přibližně jeden joint na tři metry čtvereční. Zbytečně krátká a sestříhaná byla scéna s jeptiškami, tam se mohla kamera zkouřeného kameramana na chvíli zastavit nebo alespoň o trochu zpomalit. Jinak zde padla snad všechna klišé z top desítky nejklišovitějších scén ever a víc k tomu nemám co říct. Spíš ta padesátka by byla objektivnější, ale čert to vem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $35,061,031Tržby Celosvetovo $36,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,517,619 //počet predaných kusov 201,376Tržby za predaj DVD v USA $6,469,677 //počet predaných kusov 427,302║ o niečo zdatnejšie než predošlí diel ale na jazdu z prvého sa to proste nechytá, absolútne to už nemá patričnú iskru a zábavnosť /35%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve snímku účinkuje i RZA, který například skládal hudbu k filmům Kill Bill (2003) či (chelseaman22)
  • Představitelé hlavních postav John Cho, Kal Penn a Neil Patrick Harris se setkali i v seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005), který postava Neila Patricka Harrise ve filmu také zmiňuje. (WincKruspe)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno