Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jackie po americku - a opět v akci. No ... ve skutečnosti se tady ta proklamovaná akce vyskytuje v menší míře, než byste čekali - a občas je i maličko trikově vylepšená. Na druhou stranu: I když Jackie už dávno není žádný mladík, je pořád těžký frajer - a komediálnost snímku není založená jenom na choreograficky zajímavých soubojích. Jde víceméně o rodinný film se všemi obvyklými rodinnými klišé - s dětskými herci, pro dětského diváka ... a pro mě ... ;-) ... Ani jedinou minutu jsem se nenudila, takže velkoryse přehlížím většinu jeho nedostatků ... 3,5* ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"A co děláš celý den ty? - Nic. Jsou mi 4." Typický Jackie Chan v trochu méně typické rvačce... Takové to nezamrzí, ale nenadchne. Už nám holt stárne a tak to není úplně ono. Bitky jsou fajn, ty děcka mě občas bavily, občas štvaly, ale jinak je to jen typická vata. Ta malá holčina aka Já jsem kyborg z budoucnosti a vyhodím tě do povětří mě asi dostávala nejvíce. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudba ala Bond, James Bond nás nenechá na pochybách, že to bude hodně špionážní. Jedna věta se mi obzvlášť líbila. CITÁT : Zmizel jak rumová bábovka na srazu anonymních alkoholiků...mluví se o Poldarkovi ( Magrus Scheving ). V tomto snímku Bob Ho ( Jackie Chan ) " vyfasuje " tři děti své přítelkyně na hlídání a ještě má v patách nebezpečného protivníka. Otázka je, co je horší, tři děti nebo Poldarek ? Špionáž je sranda, hlídání dětí je hrůza. A tak se tu dostáváme do spousty srandovních a zajímavých situací, které se nás snaží pobavit. Například Chanova spolupráce se želvou je sranda. A co děti ? No, ty si mají kde hrát. CITÁT : Mami, ten pán umí lítat !!?? Vcelku docela sranda filmeček se spoustou soubojů, vtipných dialogů a čeká nás i rodinný smutek a loučení, kdy ukápne i slza. Závěrečné titulky opět nabídnou nepovedené a vtipné scény ( Želva dostane taky slovo ). Hudbu k filmu dělal David Newman a použil také songy " Secret agent man " http://www.youtube.com/watch?v=6iaR3WO71j4 od Johny Rivers, " One May Dr. Another " od Blondie nebo " Ba Me De Hes " , kterou přednesl Jackie Chan osobně. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale mě to překvapivě dost bavilo. Asi proto, že jsem očekával další srajdu typu "akční hrdina si musí vydělat na nájem, tak musí v jednom filmu hlídat děti". Z této kategorie jde ovšem o film velmi snesitelný, přece jenom nemusel Jackie klesnout tak hluboko jako Diesel nebo Hulk Hogan (i když ten je v háji pernamentně). Titulková scéna sestříhaná z Jackieho předchozích filmů je sice wtf, pak už je to ale celkem příjemná zábava pro celou rodinou se snesitelnými dětmi a opět nápaditou choreografií.50% ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Úplná, spoločnosťou tolerovaná zlodejina. Absolútne zbytočný film určený len na vysávanie peňazí ľuďom z vreciek. Dnešná mládež nevie, kto je Jackie Chan a vďaka tomuto filmu zistí, že je to človek čo zoberie rolu v každej somarine z ktorej cítiť slušný zárobok. Pre dospelých príliš infantilné, pre deti strašne tuctové a pre ľudí čo holdujú Jackiemu absolútne potupné. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama