Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak takhle neoriginální snímek jsem neviděla už hodně dlouho. "Chůva v akci" je další film z předlouhé řady rodinných komedií, ve kterém se musí jeden tajný agent postavit nejen (mírně natvrdlým) ruským zlosynům, ale také partě rozmazlených spratků... Sympatický kukuč Jackieho Chana (a jeho úžasné bojové umění proložené trefnými hláškami) dokáže vylepšit i ten sebedebilnější film a k něčemu podobnému dochází i zde. No, vlastně až na to, že akční scény stojí za prd a o těch několik málo vtipných momentů se starají Rusové (scény s oblečením)... Dávám silné dvě a chci další TENKRÁT NA VÝCHODĚ!!!:-( ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"A co děláš celý den ty? - Nic. Jsou mi 4." Typický Jackie Chan v trochu méně typické rvačce... Takové to nezamrzí, ale nenadchne. Už nám holt stárne a tak to není úplně ono. Bitky jsou fajn, ty děcka mě občas bavily, občas štvaly, ale jinak je to jen typická vata. Ta malá holčina aka Já jsem kyborg z budoucnosti a vyhodím tě do povětří mě asi dostávala nejvíce. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jackie po americku - a opět v akci. No ... ve skutečnosti se tady ta proklamovaná akce vyskytuje v menší míře, než byste čekali - a občas je i maličko trikově vylepšená. Na druhou stranu: I když Jackie už dávno není žádný mladík, je pořád těžký frajer - a komediálnost snímku není založená jenom na choreograficky zajímavých soubojích. Jde víceméně o rodinný film se všemi obvyklými rodinnými klišé - s dětskými herci, pro dětského diváka ... a pro mě ... ;-) ... Ani jedinou minutu jsem se nenudila, takže velkoryse přehlížím většinu jeho nedostatků ... 3,5* ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle drží nad vodou jenom Jackie Chan a jeho skopičiny. A to za poslední prstík v rozbouřeném oceánu kýče, absurdity a nevkusu. "Chůva v akci" je totiž naprosto zoufalý film, pomalu hůře jak Béčkové kvality se zápornou šancí na jakoukoli dodatečnou kultovnost, která se ráda v těchto kategoriích vyskytne. Billy "Hillbilly" Ray Cyrus, známý především jako otec Hanny Montany, kde toho vlastně ani moc nemusel hrát, je zde naprosto nevěrohodný, že by ho vaše senilní a revmatická tetička z třetího kolene hravě herecky předčila. George Lopez pro změnu navozuje pocit, že tohohle týpka někde režisér za dvacet dolarů najal, když se stavoval na tacos. O parodii na mafiány/teroristy a jejich protagonistech nemluvě. Děcka jsou otravné a jejich představitelé děsní, Lucas Till (to se tady snažili přeobsadit herce z Hanny Montany???) je na facku po pěti sekundách a Amber Valletta a její osamělá máma s dětmi na krku vzbuzuje mnoho otázek, proč by se jí měl někdo jako "agent Jackie" líbit, proč ona jemu, proč je tak blbá a jestli existuje někdo, komu tenhle pár nepřijde groteskní. O ději, režii, příběhu či kameře se už asi nemá smysl rozepisovat, protože scénář zjevně vyhrabali na dně popelnice nejzoufalejších nepřijatých scénářů za budovou toho nejmarnějšího studia, režisér očividně přijel jen na zahajovací klapku, finální střihač má studio zavánějící toulenem na sto metrů a kameru ovládal některý ze spolužáků dětských herců, předpokládám že spolužák toho nejmladšího. Jediný důvod, proč nedát hodnocení o absolutním odpadu je nostalgie po Chanovi a to, že se člověk zasmál alespoň té absurditě. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan ve svých úctyhodných 56 letech předvádí standardní podívanou plnou skoků a přeskoků. Akce je značně omezena, ale není se co divit… Já až dovrším tohoto věku, budu ráda, že se ohnu k zemi abych si sebrala právě vypadlé zuby, takže mu tleskám, že stále má co předvést. Dětičky mu solidně sekundují, i když jejich repliky jsou dosti přihlouplé, ale co jako? Všechny nemůžou být tak vtipné jako já v dětství. Chůva v akci je normální rodinná komedie, které nechybí špetka humoru, akce, rodinných problémů a hodně té lásky :o) ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama