Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To mi panejo byla srágora. Kdybych to na začátku zapnul, pak to překlik do půlky a nakonec to přeskočil na konec, tak by se nic nestalo. Trapárna o chlapovi, co se přisere do rodiny, oni si ho zamilujou, pak se mu to posere, a nakonec je vyvraždí...a de dál. A ještě k tomu je tohle remake. Kdo má proboha zapotřebí točit nový verze filmu, který sám o sobě už příběhem stojí za hovno. Kopnout do hlavy a vomlátit o schody by si ten film zasloužil. Atmosféru to sice má, ale je to totální blbost. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem docela mile překvapena povedenou thrillerovou atmosférou, díky níž se mi na film hezky dívalo. Děj sice není nic nového, ale alespoň není zbytečně natahovaný a nudný. A ikdyž asi každý od samého začátku tuší o co tu jde, měla jsem chuť podívat se jak to dopadne. Konec také nebyl vyřešen špatně. Herecké obsazení je neokoukané a ve většině případů dobře vybrané. Obzvlášť Penn Badgley se mi sem hodil. Lepší průměr..3,5* ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o horor !!! Na to je tam málo krve, napětí, lekaček apod. Toto je stoprocentní thriller, který se snaží budovat atmosféru hezky pomaličku až do drtivého konce. Jen velká škoda, že se zde ničeho drtivého nedočkáme. Tohle je totiž úplně obyčejná, ničím nezajímavá pohádka o zlém tatínkovi, která spíš zklame než potěší. Zklame především hloupými a ohranými momenty a postupy (SPOILER: máme záběr na matku, která se snaží vylovit z bazénu deštník, v druhém záběru se ta matka se strachem rozhlíží všude okolo sebe a nikdo tam samozřejmě není, třetí záběr je na bazén a ve čtvrtém se matka otočí a hups: půl metru za ní stojí killer a bác, je po mamce). Takových momentů je tam až směšně mnoho a celý to zazdí ještě tuctový konec. Celkově pro mě opravdu zklamání a 2 hvězdičky snad jen ze soucitu. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Klasicky střižený thriller o zabijákovi, v němž nenajdeme žádnou invenci, nic, co by stokrát převařený guláš nějak ochutilo, takže v podstatě přesně víme, co bude scénu za scénou následovat. A jestli měl závěr šokovat, tak se to nepovedlo. Hercům ani režii není co vytknout, ale prostě už to tu bylo mockrát a udivuje mě, že někdo dá na takový film peníze. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Původního Otčíma jsem neviděla, takže nemůžu porovnávat. Nicméně, musím říct, že tenhle film mě hned od začátku chytil a já jsem až do konce sledovala, co se z toho milého chlapíka, který měl plnou pusu říčí o šťastné a úplné rodině, vyvrbí. David byl pěkný slizák a přitom vypadal jako velký sympaťák. Soundtrack je povedený. Škoda jen, že se takových filmů dnes točí mraky a člověk si musí bedlivě vybírat, aby nenarazil na nějakou slátaninu, která by ho zbytečně přepravila o kousek života. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)

Reklama

Reklama