Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plavba vlnami hudebních novinek. Hitparádu domácích a zahraničních klipů uvádějí Aleš Juchelka a Richard Krajčo. (Česká televize)

Recenze (114)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Čistě bez komentáře jen malý postřeh či dotaz k >nové generaci< - proč ze sebe Vytisková dělá Píču? Proč dělá moderátorku (byť pubertácky hudebního) pořadu, když neumí mluvit? Proč pouští sama sobě Toxique? . . . Jo vlastně, Krajčo si to dělal taky, že... Ále ne. Tak zas nic... Srát na to... °-/ - - - P.S. Proč není >televize veřejné služby< schopna z peněz nucených poplatníků vyprodukovat NEZÁVISLÝ INTELIGENTNÍ INFORMAČNĚ SERIOZNÍ hudební pořad pro (byť pubertální) mládež? Ani se člověk nediví, proč ta naše popmjůzyk teče pořád ve stejných chcankách... . . . Rádoby nonkonformní připosranost, píárově producentský socializhnus a podbízivá bída, to je hrůza mrdůza... °-[.. Howgh. - - - P.P.S. V září 2011 začal na palcu k Pičiskové zářit ňákej Nasťa. Prej fůzy s nějakou jinou šašskotelevizáckou kravinou... Jenom nechápu, proč pořad pro hloupé děti moderuje chlápek, kterej vypadá a pitvoří se a kníká (asi taky nějaká vada řeči a ještě k tomu tlápání sssyčí...) jako teplej nácek... 8-/ - - - P.P.P.S. (listoprd 2011) Teda nemůžu si pomoct, ale jak čas letí a tak občas tuhle srajdu sleduju, být úplně mimozemský projížděč, musel bych si myslet, že rock a pop v téhle zemi je nějaký buzní spiknutí %-/.. . . . Co se to matafakanohonanebi děje s tušašskou pisskultůrou??? 8-o - - - - - (Sledováno leta ještě od dob >krajčně rozjuchaných< občasně nahodile na >slizkém prostoru< , hodnocení kdysi mnohé, bezkomentář zde po májovém dílu s mohutnou K.V.T. sebepropagací /uh, ty žebříčky!.../, žvaněním o Ríšovi K. /svatá krajčovino!.../ a kotlikářo-desperádo Gypsim /tý more, kvazirebel!...// jako dvaasedmdesátý - 2.5.2011) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

O Medúze musím napsat jeden hodně relativní soud: Oproti Esu je to skvostný hudební pořad... Ať je to jakkoliv určeno pro pubertální mládež, díky tvůrcům i moderátorům se v Medúze dají poměrně často vystopovat náznaky nepokřiveného vkusu...(jak jen je to v oblasti komerční hudby možné) ()

Reklama

L_Into 

všechny recenze uživatele

Medúza bývala cool :) Pro teenagerku se slabostí pro Krajča nutnost. Když člověk trochu povyrostl a vtipy se skoro cyklicky opakovaly, začala to být trochu nuda. Ale z nostalgie nemůžu jít na méně než 4****. Nemluvě o tom, že díky každotýdenním tipům jsem poznala spoustu skvělé hudby. Jo, to jsme my, co jsme v době největší hudební žízně ještě neznali nebo vůbec neměli ty jůtůby, majspejsy, spotifáje a jiné vymoženosti :) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak v počátcích mých teenagerských let jsem preferoval Eso a to zejména kvůli lepšímu bodovacímu/hlasovacímu systému (i když je fakt, že já nikdy nehlasoval) a výběru písní, které se budou hrát. Ovšem ve prospěch Medúzy jednoznačně hovoří přijatelnější úroveň, Eso je skutečně ještě víc puberťácké, než sami puberťáci, kdyžto Medúza je prostě pořad pro mladé... Ale ať už to nebo to, oba pořady jsou pro mě zabité díky neustálému pickování jen a jen mainstreamových a popových písní. 4/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pod názvom "Medúza" sa v deväťdesiatých rokoch minulého storočia vysielala televízna hitparáda zložená z videoklipov českých, slovenských a zahraničných hudobných skupín a interpretov. Pravideľne sa objavovala na obrazovkách verejno právnej Českej televízie. V tejto relácii som prvý krát zaregistroval speváka, hudobníka a príležitostného herca Richarda Krajča, ktorý ju moderoval spoločne s akýmsi neforemným podivínom Alešom Juchelkom. ** ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Krátce po nástupu do role moderátorky byla Kláře Vytiskové přidělena učitelka češtiny, protože její mluva byla až příliš pražská“ a navíc do ní občas z angličtiny aplikovala přízvuky na špatné slabiky, na což byla zvyklá ze zpěvu. (JoranProvenzano)
  • V pořadu vystupuje v době uvedení teprve tříletá Celeste Buckingham, později známá zpěvačka, která ztvárnila také několik filmových rolí. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno