Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (416)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Opět další bromance a opět se povedla. Jenže z počátku jsem měl s filmem problémy. Nějak mě to nechytlo. Teprve až se na scéně objevil Jason Segel a já si mohl vychutnávat hlášku za hláškou. A to mi vynahradilo začátek filmu hledání kámoše. Přestože se oba znají jen krátce, tak prožívají tolik dobrodružství o kterým si někteří můžem nechat jen zdát. V podstatě se jedná o takovou dlouhodobou pánskou jízdu před svatbou. Jenže kámoši zůstávají i po ní a bavit se můžeme dál, jen s jistými manželskými omezeními. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další přisprostlá "buddy" komedie o kamarádech, kteří se sice znají jen pár dní ale i tak se jim díky přátelství zásadně změní životy. Pokud čekáte další nářez ve stylu "Superbad" budete zklamaní, protože kadence hlášek není tak vysoká, kamarádské jiskření mezi postavami, také moc nefunguje a originality je zde asi tolik jako v písničkách Leony Machálkové (tzn. film ničím nepřekvapí a ani na chvíli nebudete pochybovat, že by to nemělo skončit kýčovitym happy endem). Na druhou stranu film příliš nenudí, občas pobaví a celkem rychle uteče. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Konečně něco ze života, co má hlavu a patu, dokáže rozesmát a dokonce poslouží jako obraz každého z nás. Buď a nebo? Možností ztotožnění se s postavami je mnoho a díky tomu děj nepostrádá ten správný šmrnc. Ostatně od toho komedie jsou, aby navodily dobrou atmosféru. A takové kámoše aby člověk pohledal... :-) Zajímavosti: Někdy se lidem nepodařilo do hovínka šlápnout. Nevyšel jim krok. / Zato se trefili jeden cyklista a dva skejťáci. :-) 75% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pistol Petea čekal nelehký úkol, rychle někde zchrastit fungl nového nejlepšího kámoše. Tento pomalu nadlický úkol se samozřejmě podaří a na scénu se nám dostává dost svérázná postavička Sydneyho, kterého si určitě s chutí střihnul Jason Segel. I Love You, Man myslím mluví dost přesvědčivě řečí chlapů. Náš nejlepší kámoš je totiž něco co přetrvá na věky a každý jej potřebujeme. 60% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Hudební skupina Rush, oblíbená u hrdinů tohoto filmu, kteří navštívili v jedné scéně jejich koncert, skutečně sehrála asi hodinový koncert pro filmový štáb, herce a skalní fanoušky, kteří se o tomto vystoupení dozvěděli na internetu a v rádiu. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)

Reklama

Reklama