Reklama

Reklama

Sonny ve velkém světě

(seriál)
  • USA Sonny with a Chance (více)
USA, (2009–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 23 min)

Tvůrci:

Steve Marmel

Hrají:

Demi Lovato, Tiffany Thornton, Sterling Knight, Brandon Mychal Smith, Doug Brochu, Allisyn Ashley Arm, Michael Kostroff, Jillian Murray, Preston Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(47)

Tento nápaditý komediální seriál nahlíží do zákulisí hollywoodské produkce. Talentovaná Allison „Sonny" Munroe přichází ze středozápadu do Los Angeles, aby si zahrála v nejoblíbenější komediální televizní show pro děti a mládež So Random!. Dalšími mladými herci jsou teenagerská královna Tawni, super sympaťák Nico, družný komik Grady a svérázná Zora. Sonny si nyní musí najít cestu k novým přátelům a přitom si zvykat na zcela odlišný způsob života v Hollywoodu. Musí se však také potýkat s miláčkem publika Chadem Dylanem Cooperem, hvězdou konkurenční show MacKenzie Falls, který dává najevo, že jeho dramatická práce je lepší, než její komediální kariéra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Mňa na tejto najväčšej kravine na Disney channel upokojuje aspoň tá predstava, že ich z tých odporných kŕčovitých úsmevov bolia sánky a idú im odpadnúť huby. Neviem a netuším prečo sa všetky detiská v týchto serialoch chovajú tak strašne afektovane. Ešte si neodpustím kopnúť si do zhovadilosti "Gassie the dog - Sketch from Sonny With a Chance". WTF?!?! Koho už len TOTO mohlo napadnúť? Pes, ktorý na komunikáciu s okolím používa svoj ritný otvor? Aký zmysel má toto dielko o prdiacom psovi? Rozosmeje to niekoho? Asi len najmenšie deti a, s prepáčením, debilov. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Seriál s největší koncentrací kýčovitých úsměvů na sekundu. Hlavní hrdinkou je poměrně sympatická Sonny, která se stane novou hvězdou komediální televizní show. K ději víc říct nedokážu, tak nějak pochybuji, že vůbec byl, krom toho díly vám začnou brzo hodně splývat v jednu nic neříkající čmouhu typicky “ amerických“ úsměvů. Jediné co zvedá úroveň tohoto veledíla jsou Mackenzie vodopády, což je jakási konkurenční show, která skvěle paraduje seriály ve stylu Gossip girl. Škoda jen, že tvoří pouhou jednu setinu celého seriálu. ()

Reklama

rozalia1 

všechny recenze uživatele

Mne sa tento seriál ľúbi. Má svoje muchy, ale dá sa na to pozerať. Hlavní ťahúni sú Sonny a Chad. Keby sa neusmievala od ucha k uchu, bolo by to lepšie. Chad mi najskôr riadne liezol na nervy, ale teraz si bez neho neviem seriál vôbec predstaviť. Taktiež z úvodnej znelky ma fascinuje, ako Sonny kráča po ulici. ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Snažil jsem najít alespoň něco za jednu hvězdu, ale nakonec to bohužel nevyšlo. Neuvěřitelně iritující Demi Lovato tomu nasadila korunu. Nejhorším hraným seriálem na Disney Channel sice s přehledem zůstávají JONAS, ale tohle mu zdatně sekunduje. Až je mi hanba, že jsem kdysi označil za nejhorší Disney seriál Zacka a Codyho. Asi se mně myšák Mickey snaží vehementně přesvědčit, že jsem se hluuuuuuboce mýlil... P.S.: KDY SE PŘEKLADATELÉ KONEČNĚ NAUČÍ PŘEKLÁDAT SLOVO RANDOM! V SOUVISLOSTI S DANOU SITUACÍ????!!!! Přeložit pořad "So Random!" jako náhody, je prostě na ránu a jako "kolegu" mě to neuvěřitelně vytáčí... ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíckrát zrecyklovaný vtipy a navíc v naprosto blbém a trapném podání. To vše v klasických Disney-chanell kulisách, v kterých se promenáduje afektovaná americká omladina. Asi už vím, proč je většina dnešní mládeže slušně řečeno jednoduchá, bez vkusu a jakýchkoliv smysluplných hodnot... (Dal jsem dva díly a vím, že další epizody můj názor a hodnocení rozhodně nemůžou změnit.) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • V 1. sérii v 10. epizodě s názvem "Sonny a spratek" si můžeme všimnout, že když sedí Dakota (Genevieve Hannelius) se Sonnym (Demi Lovato) v jídelně se mění poloha sklenic s džusem a vodou. V jednom záběru je džus u Dakoty a v dalším u Sonny. (TheStitch630)

Reklama

Reklama