Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

USA jsou zemí neomezených možností. Tedy alespoň to tvrdí hlavy státu a vyžadují za to po svých otrocích, aby vydělaný peníz okamžitě proměnili v základ budoucích hypoték. Jen tak se může stát, že rodina prachatého manažéra žije ve zbytečně velkém domě na dluh a po ztrátě zaměstnání se nestěhuje do přiměřené nemovitosti, nýbrž prchá k rodičům. Musím se přiznat, že při této scéně jsem pociťoval upřímnou radost. Já jsem totiž přející člověk a tak všem manažérům světa přeji, aby jednou pochopili svou zbytečnost a ty, kteří odmítnou dělnickou kariéru, s radostí umlátím jejich zlatými padáky. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

The Company Men mi nějak trošku přirostli k srdci, nevím čím jestli skvělým hereckým představením a jejich obdivuhodnými výkony nebo tím, že je to jeden z prvních příběhů, kde se amerika přiznává ke světové krizi. Ano, není to náročný film, může se stát, že občas bude někoho nudit, ale podle mě o půlnoci se člověku přemýšlet nechce a tak to pokládám za ideální film a hlavně pro mě uvěřitelný snímek, kdy si přesně dokážu představit, jak se manažeři nechtějí ničeho vzdát ( a taky jich na to spousta doplatí ). Dávám čtyři hvězdičky hlavně za opravdu skvělé obsazení a výkony. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vrcholový manažer vydělává 700x více peněz než průměrný dělník. Pracuje opravdu 700x více než svářeč nýtů co celý den maká někde v hrozných podmínkách? Pokud se nehodláte smířit s nespravedlivou sociální nerovností dnešního světa, tak si pusťte tento film. PS: Zajímavé herecké výkony na pozadí standardních hollywoodských klišé. 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Civilne rozohraná psychologická dráma rozpráva o dopadoch globálnej hospodárskej krízy na životy troch vedúcich úradníkov veľkej korporácie rôzneho veku, ktorí sú vlastne celkom obyčajní. Vysoko cenený televízny producent, scenárista a režisér John Wells do svojho celovečerného režijného debutu obsadil hviezdy Bena Afflecka, Kevina Costnera, Tommyho Lee Jonesa a Chrisa Coopera. Veľmi som sa na tento film tešil už len preto, že Ben Affleck, Kevin Costner aj Tommy Lee Jones sú moji obľúbení herci a neoľutoval som, pretože som videl jeden z výborných snímkov posledných rokov a herecký koncert Tommyho Lee, ale aj ostatných hviezd tohto filmu. Konečne normálny scenár a krásna réžia.Ja som im to uveril, je to príbeh dnešnej Ameriky, ale nielen Ameriky. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela velmi pěkné překvapení.Asi to bylo tím, že jsem neočekával nějaký zázrak ale příjemný film se čtyřmi držitely Oskara.Je to zajímavý pohled na lidi co měl všeho a najednou se musí žít s představou, že si nemužou skoro nic dovolit.Ze tří hlavní hrdinů se s tím udělem vypořádá každý jinak.Dokonce i na americký film tam bylo málo patosu a proslovů jako v jiných filmech.Herci si pěkně sedly a žádný z nich z toho neděla svojí oneman show a to mluvíme o Affleckovi, Jonesovi, Cooperovi nebo tančícího s vlky Costnera.Není to žádné veledílo ale rozhodně je to film, který Vás muže jen potěšít, když od něj nic neočekáváte. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)
  • Režisér dostal po vstupu filmu do amerických kin asi tisíc e-mailových reakcí od nezaměstnaných. (Devitka)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama